Minestrone suppe opskrift

Tyk grøntsagssuppe minestrone - det klassiske italienske køkken. Traditionelt fadet tilsæt pasta, og nogle gange ris. Ved første øjekast ser det ud til, at ministrone - dette er den sædvanlige suppe med pasta, men det er ikke tilfældet. Den væsentligste forskel er naturligvis - tætheden og rigdom, er den vigtigste betingelse, men alt andet, herunder grøntsager, kan anvendes på skøn.

På trods af manglen på en klar formulering, der omfatter en suppe - det er grøntsager, og deres tilstedeværelse er et must, såvel som i mange retter. Kun minestrone grøntsager skal være lidt større i en sådan mængde, at deres tilstedeværelse følte.

Vegetabilske minestrone suppe opskrift klassisk

Minestrone suppe opskrift

I den tykke og opvarme olie pandestegnings- fint hakkede løg indtil lade saft.

Minestrone suppe opskrift

Tilsæt hakket i små tern og gulerødder på en lille brand simre i 3-4 minutter, indtil grøntsagerne er blødgjort.

Minestrone suppe opskrift

Næste, sat i en gryde squash og tomater, samt klip og gulerødder. Dæk låget og kog grøntsagerne over medium varme i 8-10 minutter.

Minestrone suppe opskrift

Derefter hældes varm klar bouillon eller sædvanlig kogt vand, tilsæt skiver kartoffelskiver medium, bringe bouillon til kogning og fortsætte med at koge med langsom hvirvlende suppe indtil kogte kartofler, ca. 30 minutter.

Minestrone suppe opskrift

Endelig tilsæt salt smag suppe og dukkert i grøntsagssuppe pasta. Cook minestrone suppe med nudler 7-8 minutter, indtil kogt halvfabrikata.

Minestrone suppe opskrift

Det færdige fad sæson krydret italienske urter, rør rundt, hæld i a la carte retter og drys med revet ost på toppen.

Som et resultat, bør vi få en tyk og rig suppe med en dejlig vegetabilske eftersmag, som er en funktion af klassisk minestrone opskrift.

Nye artikler