Kartoffel gratin med ost

Gryderet med ost - en unik opfindelse af franske kokke og lækre madelskere. Fadet er alsidig, velegnet til alle. Og hvis det er nødvendigt, kan du justere ingredienserne til din smag og til at komme med en opskrift gryderet med kartofler og ost.

Gryderetter tilbyder flere opskrifter, en proces, der ikke adskiller sig meget fra hinanden, men ikke desto mindre anden metode til forberedelse. Og dog, i nogle opskrifter i stedet for svampe vil bruge hakket oksekød og æg.

Cheese gryderet med hakket kød og kartofler

Kartoffel gratin med ost

På en enkel måde - det er en gryderet på fransk og er en alsidig fad, hvor du trygt kan eksperimentere og ændre antallet eller sammensætningen af ​​de supplere ingredienser efter eget skøn. Denne parabol altid er én - er ost, der skal være til stede, og som bør være rigeligt.

Step opskrift med billede

Kartoffel gratin med ost

Hakket kød sammen i en gryde steges med olie, tilsæt løg, peber, salt og blandes. Kog 5 minutter, indtil kødet ikke ændrer sin farve.

Kartoffel gratin med ost

Grind kogt kartoffelmos i, nøjagtigt halvdelen af ​​sengen for at danne det første lag, og derefter ensartet sætte oksesteg.

Kartoffel gratin med ost

Det næste lag at lægge anden halvdel af mosede kartofler, glatte, og hæld fløde rundhåndet drysset med revet ost.

Kartoffel gratin med ost

Kog i en forvarmet ovn ved 180 ° C - 20 minutter, indtil en kød gryderet var helt dækket med skorpe brunet, og appetitvækkende.

For sådan en velsmagende ret skal takke fransk madlavning. Det er deres underskrift skålen. Og hver franskmand har en unik opskrift gryderetter med kød, hemmelighed, som ligger i lysten til at spise velsmagende og økonomisk.

En enkel opskrift gryderetter med kartofler og ost

    Hvordan forbereder

  1. Først 1. varme. en skefuld smør og steg i 2-3 minutter de hakkede løg halve ringe i en gryde. Put skåret tynde plader af svampe, tilsæt salt og steges til de er gyldne farve.
  2. De forudindstillede kogte kartofler skåret i skiver og lægge på en del af det første lag formular. Top med stege kartofler fra løg og champignon, hæld creme fraiche ingredienser og sætte resten af ​​det øverste lag af kartofler.
  3. Slå ovn. Riv ost og drysses jævnt gryde. Sætte form i ovnen. Bages ved 180 gram - 10 minutter, indtil overfladen gryderetter, er altså ikke danne en ost skorpe gyldne lys ...

kartofler gratin med ost og svampe kan også fremstilles i multivarka. Processen er identisk og den samme sekvens. Selv vi kan sige, at madlavning i multivarka meget nemmere end i ovnen. Bagte kartoffel og ost multivarka

Kartoffel gratin med ost

    forberedelse

  1. Kartoflen skal koges i saltet vand. Riv. Du kan også bruge kogte æg, som også har brug for at passere gennem et rivejern og lige så hård ost.
  2. Hæld i skålen Multicooker olie og steg det ikke lange løg og champignon. Levelled lag top med kartoffel halvdel, derefter æg, lå resten af ​​den revne kartofler. Hæld al den creme fraiche og drys med revet ost.
  3. I Multivarki menuen vælge "Bagning", sætte en tid på 20 minutter, og tryk på "Start". Når du er klar, skal du åbne låget og lad det kombinerer autentiske 5 minutter til at fordampe overskydende fugt.

For dem, der ikke ved, hvordan man kokken en gryde i multivarka denne opskrift er den bedste løsning. Anyway, multivarka - er en universel enhed, smart maskine, som er i stand til at erstatte ovnen og forenkle processen.

Nye artikler