Koteletter med kål

Skvorchaschaya køkken pan, spredes gennem huset duftende lugter det forbereder mad, mest af alt indkalde ved bordet. I dag har vi en kål koteletter - prøve velsmagende nærende og påfyldning måltid. De nød især fortærer selv de mest kræsne folk til at spise, de, der ikke kan lide kål i nogen form. Koteletter Kål kan serveres som en separat skål med nogle ikke kompliceret pynt af kogt ris eller kartoffelmos med mælk.

Selv børn, der ikke ønsker at spise kål, vil elske dem. Efter alt, alle elsker kødboller og kål, de er lavet endnu mere saftige. Sammenlignet med Zrazy, madlavning kål burgere er ikke svært, det vigtigste her korrekt forberede fyldet, og hvad vi nu overveje.

Kål patties - trinvis opskrift

Koteletter med kål

Cut kål i kvarte eller mindre stykker, kogt kortvarigt i et kogende - 5-8 minutter, kasseres i et dørslag, dræn, lad afkøle og sønderdele.

Koteletter med kål

I en dyb skål til at indsamle den kogt kål, hakkekød, køre ægget, kan du tilføje lidt brød dyppet i mælk, drysset med krydrede krydderier alle ingredienser og smag til med salt smag.

Koteletter med kål

Omrør vegetabilske hakkekød for kødboller, der ikke danner store klumper af flade og runde.

Koteletter med kål

kollapser dem i en lille mængde af brødkrummer eller konventionel mel og stegt på en pande i 3-4 minutter i varm olie til de er gyldenbrune.

Når patties fra kål vil blive dækket med en gylden farve, bør omfatte pandelåget og kog i yderligere 5 minutter ved lav varme. I nogle tilfælde, kål kogt i vand, men bare sauter i en pande over svag varme indtil de er møre.

Og et andet vigtigt punkt. Til panering ikke smuldre, anbefales det at køle i fryseren, og så kan du koge dem før stegning burgere.

Nye artikler