Bean suppe med røget kød

Ligesom mange bælgfrugter, bønner kræver forbehandling, dvs.. E. iblødsætning. Dette gøres bedst om natten. Sammensætningen af ​​røget kan justere til din smag og behov. Generelt er en suppe opskrift af bønner som hele tilberedningsprocessen enkle nok til et fad med røget tid til at forberede kun en time, og i virkeligheden til suppen - det er ikke for længe.

    Bean suppe med røget

  1. I lang tid før tilberedning bønnerne bør lægges i blød i vand ved stuetemperatur i 8-10 h. Vand drænes, skylles i rent vand og sat i en dyb pande. Hæld i 2 liter koldt vand, bring i kog og fortsætte med at simre i 40 minutter.
  2. bacon skåret i terninger, skiveskåret pølse muligt. Tilføj til panden med bønnerne. Kog i yderligere 10 minutter.
  3. Fjern kolber med kål og hakkes fint både suppen. Hvidløg hakkes fint, alt spytte i suppen. At skrive en kog, tilsæt salt og peber. Dæk med et låg og kog ved svag varme i 15 minutter, indtil de er møre.

Bean suppe med røgede produkter, er det ikke kun lækker, men også nærende og nyttig foranstaltning. Sam Bean har en række ejendomme og anbefales af ernæringseksperter, men er også meget brugt til medicinske formål. Fra bønner kan du tilberede forskellige retter. Ikke mindre velsmagende modtager en oksekød gryderet lavet af bønner, der kan fremstilles derhjemme nemt.

Nye artikler