Julen salat - hvordan du arrangerer og ansøge om det nye år

Som vi har sagt, det nye år adskiller sig fra salater tilberedt efter traditionelle opskrifter, dybest set, kun den ultimative ferie dekoration, t. E., Den salatdressing når de ansøger om et festligt bord. Og nytår Olivier er ingen undtagelse. Derfor alles favorit salat fremstillet i overensstemmelse med en traditionel opskrift, men de design ideer eller svar på spørgsmålet: "Hvor smukt at dekorere salat på nytårsdag?" Ser man på billederne i denne artikel.

Den første version af designet nytår salat - et ur. Det kaldes ofte - Christmas Chimes:

Julen salat - hvordan du arrangerer og ansøge om det nye år Julen salat - hvordan du arrangerer og ansøge om det nye år

kan være sådan ornament Olivier:

Men det kan være en dekoration salat i form af juletræer:

Måske bare i ringen - det er smukt og lækker:

Og nu - Olivier dekoration på nytårsaften i form af kranse, eller Bedstefar Frost:

Du kan lave mad i det nye år bord og denne skønhed:

Lukker denne smukke og lækre tema en simpel video opskrift. Forfatteren demonstrerer ikke blot at lave mad julen Olivier med kylling, men hvor smukt dekorere Olivier - anvende det på bordet i form af kurve. Som en bonus - vil vise, hvordan man laver en interessant indretning som paddehatte kartoffel.

Og hvad du har modtaget nytår Olivier? Hvad fandt du usædvanlig og original svar på et simpelt spørgsmål: "Hvordan til at dekorere en salat til nytår?"

Du er naturligvis huske, at en smuk spiselig symbol på 2019 om øst kalender som dekoration nytår bord alle hurtigt og nemt kan lave dine egne hænder.

At være i pre-ferie travlhed glem ikke at afhente en smuk jul lykønskningskort, der vil gerne lykønske venner og slægtninge til at du folk. I vor tid, kan dette gøres gratis og direkte fra deres computer eller nouta. Til dekoration, som jeg håber, du ikke glemmer at vælge den smukkeste og spektakulære foto tapet 2019. På en ferie for alle!

Ved at klikke på linkene hurtigt og nemt at finde de bedste traditionelle og nye jule salater, samt lave omkostninger, hurtig og originale snacks og kolde nedskæringer for ferien bordet for det nye år 2019.

Nye artikler