Layered salat med kylling og svampe

Som ekstraudstyr tilbyder vi en festlig og meget oprindelige lagdelte salat, hvor der er en kylling, svampe og gulerødder i koreansk. Så ikke en snedig måde, er det muligt med en nøjagtighed at behage absolut alle, fordi blandt andet, en salat med svampe - det er en glimrende appetitvækker, der justerer til ferien.

Derudover er behov for dekoration: frisk persille, et æg og en lille tomat

Gala med kylling salat, champignon, gulerødder koreansk

I starten skal du koge kyllingebryst i bouillon med urter eller sat ud en gryde. Når du er klar til at køle, skåret i små stykker og læg det nederste lag i en flad skål.

Layered salat med kylling og svampe

Top smøre mayonnaise, omkring halvdelen en ske og andet lag put skiver lage svampe.

Layered salat med kylling og svampe

Coat mayonnaise og sætte gulerødder på koreansk. Det er tilrådeligt at skære en gulerod, også, da det ellers vil trække stikket.

Layered salat med kylling og svampe

Også fedtlaget og ensartet pålægge revet på et groft rivejern kogt hårdt kogt æg.

Layered salat med kylling og svampe

Det sidste lag: efter fornyet smurt mayonnaise, salat langs overfladen drysset med revet ost.

Layered salat med kylling og svampe

Ideen er lagdelte salat er klar, men at give en festlig look, du kan dekorere som følger: ost smurt oven på resten af ​​mayonnaise, spredt kviste af persille og æg og tomater skåret blomst, som vist på billedet.

Layered salat med kylling og svampe

, gav således vi salaten en original og festlig look. Layered salat med svampe koreanske gulerødder og kan fødes som snacks, sunde som opnås på grund af kød kylling og sådan mængde mayonnaise.

Vejledning til opskriften:

- Svampe Salat passer stort set alle. I vores tilfælde, har dåse smør svampe blevet brugt, men det er bedst egnet marinerede svampe.

- Ingredienser røgsky salat kan være en hvilken som helst forandring, og de kan være på skøn, for eksempel, kan kyllingekød erstattes af fiskekonserves og mayonnaise - i creme fraiche.

- På det sæt af salat produkter kan omfatte kogte kartofler, end fadet tager på en anderledes smag og er mere tilfredsstillende.

Nye artikler