Velsmagende og hurtige salater med chips

Dip af røget laks og chips fra tortillas

En tyk cremet sauce med skiver af røget

laks og sprøde chips af ost kage - det perfekte selskab! Denne appetitvækker er sikker på at blive et hit på din ferie bordet.

Velsmagende og hurtige salater med chips

Vladislav Tud

læs mere

Salater af chips tager lidt tid og kræver ingen specielle ingredienser. Alle nødvendige produkter, kan du nemt finde den nærmeste butik eller supermarked. Overveje nogle mulige indstillinger af salat chips.

Kartoffel retter efter originale opskrifter fra kokken. Se videoen!

salat med majs chips og crabsticks

Ingredienser:

coli Krabbe - 100 g

kartoffelchips - 100 g

Dåse majs - 200 g

Mayonnaise - 3 spsk. skeer

Hvordan forbereder salat med majschips:

  1. Til at begynde med chips smuldre så fint som muligt i den lukkede emballage. Krabbe pinde kan skæres i skiver eller strimler, i princippet ingen forskel.
  2. Den dybe og brede skål, kombinere chips, crab stick, majs og hæld mayonnaise. På toppen af ​​salat kan være dekoreret med squash kaviar mayonnaise og chips på kanterne af pladerne.

Layer salat med chips og brisling

Ingredienser:

brislinger - én bank

kartofler - 500 g

løg - 150 g

fire æg

Ost - 200 g

mayonnaise

Hvordan forbereder lagdelte salat chips:

  1. Første, de fint skåret løg. Kartofler, gulerødder, ost og æg rist, fortrinsvis på et groft rivejern. Brisling, skåret i stykker. Salat vil bestå af seks lag: kartofler, gulerødder, løg, brisling, æg, revet ost.
  2. Hvert lag har brug mayonnaise. Top salat garniture mosede kartoffel chips, og gøre resten af ​​udsmykningen.

Salad chips med svampe

Ingredienser:

kogt æg - 3 stk

champignon, kogt eller syltede - 250 g

ost - 200 g

Hvordan forbereder salat chips med svampe:

  1. I de grove rivejern rist proteiner kogt æg og sætte dem første lag. Andet lag - hakkede kogt svampe (helst egnet, blive vejledt i dens smag).
  2. Det er tilrådeligt at bruge friske svampe. Hvis du ikke har friske svampe, kan du bruge syltede. For at male dem i skiver med en kniv eller rulle gennem en kødhakkemaskine med en stor gitter.
  3. Det tredje lag sættes revet hård ost. På fjerde lag vil kogt æggeblommer revet på et fint rivejern. Efter alle de lag, du har lagt, pynt med salat eller chips til at smage oliven.

salat med chips i en fuglerede

Ingredienser:

vagtelæg (5-7 æg)

kogt kylling (200-300 g)

din stil skinke (200 g)

ost (200 g)

en stor stak chips

Hvordan forbereder en salat med chips i form af en fuglerede:

  1. kogt æg, kød, skinke og ost skive i strimler. Bland æggene i en dyb skål, halvdelen af ​​den revne ost, kogt kød og skinke, og krydr det hele med mayonnaise.
  2. På snack bakke put chips. De lå salaten i en fuglerede (du kan sætte et dias og lave et hul i midten, knusning med en ske).
  3. Inden den resulterende reden lægge chips som de ville bane slot. På chips, placere to flåede vagtelæg. Det er overflødigt at reden på toppen, drys med revet ost. Pynt med kaviar eller salat greens.

Som du kan se, er der mange muligheder for salater, som kan gøres fra chips. Disse salater er lavet meget hurtigt (omkring tredive minutter) og få meget velsmagende. Nyd dit måltid!

Nye artikler