Salat med røget fisk

Røget fisk er ikke dårlig kombineret med mange retter, det er faktisk en delikatesse i sig selv meget velsmagende. Den blotte tilstedeværelse af fisken giver en festlig smag til dit måltid. Nå, vil salat med fisk i en bestemt kombination af produkter være i fokus for dine gæster.

Basis salat røget fisk fad og fokuserer på det. Andre produkter spiller også en mindre rolle, korrigere denne, efter eget skøn kan opnå en helt anden smag.

Fish salat med mayonnaise ærter i

1. Forbered alle ingredienser. Æg er nødt til at pre-kog i et køligt, vaske frugt og grøntsager, åbne en dåse ærter

Salat med røget fisk

2. Kogt æg, agurk og æbler skal skæres i terninger ikke er for små, så det var let at fange en gaffel.

Salat med røget fisk

3. Røget fisk nødvendigvis behøver at fræse, nøje gennemgå alle mulige små knogler, og derefter kødet skæres.

Salat med røget fisk

4. Saml en dyb skål alle de hakkede salat ingredienser, tilsæt den nødvendige mængde af grønne ærter, mayonnaise og bland grundigt.

Salat med røget fisk

5. Klar salat røget makrel sat i skålen for at levere, til at dekorere grønne løg og persille

Noter til opskriften:

- For at gøre salat mere tilfredsstillende, kan du tilføje kogt i saltet vand for ris, som ikke er dårlig med fisk og en fisk skål med ris kan føres som en anden

- Mayonnaise skal bruge høj kvalitet, og bedre hjem. Hvis det er muligt, anbefales det at erstatte mayonnaisen med creme fraiche.

- tilføje en salat med fiskekonserves kan være anderledes. For eksempel med kogte kartofler, som ikke er dårligt kombineret med alle former for fisk og selvfølgelig hans kærlighed til alle.

Nye artikler