Fransk toast med æg og ost

For elskere af ost næste portion mad til morgenmad. Sådan er den varme sandwich med røræg kokken inde, alle kan i virkeligheden, alt er enkel. Og hvordan gør de ser fristende, og vil være meget dem end de sædvanlige toast. Denne franske toast og tjene som en glimrende morgenmad, som er udarbejdet i et par minutter.

    Fremstilling:

Det er ønskeligt at anvende en frisk loaf hvidt brød. Cut er ikke meget tykke skiver og skære et hul lidt større end størrelsen af ​​et råt æg.

Fransk toast med æg og ost

non-stick stegepande, smelte smørret over medium varme. Drys med revet ost, som vist på billederne, så du kan køre til ægget.

Fransk toast med æg og ost

forsigtigt, oven på osten Put en skive brød og steges indtil osten vil ikke tage en gylden farve. Fjern derefter brødet gryde og drys resterende ost af størrelsen på brødet. Sæt tilbage osteagtig skive brød, men allerede at vende op og ned på. Beat i hullet vagtelæg, tilsæt salt smag og dække. Kog indtil ægget er dækket med en lys hvid film.

Fransk toast med æg og ost

Når klar til at flytte i en skål, drys med peber og forbruge det samme.

giver en blød ostecroutons og vagtelæg er en delikatesse. Og alle sammen, det er en lækker og nærende morgenmad, som du vil glemme alt om sult i lang tid ...

Nye artikler