Æg omelet bages i ovnen

omelet i ovnen - det bedste, du kan forberede sig på en sund morgenmad. Og tro mig, vil denne dag ikke være som de andre, hvis du forbereder en Morgenmad her, lækker og hjertelig bagt omelet, som passer perfekt til alle de ingredienser, såsom grøntsager, skinke, ost og æg. Din morgen forvandles for øjnene, og det er virkelig fantastisk og festlig morgenmad, som opkræver for hele dagen.

På listen over ingredienser med mængden af ​​ost og skinke er ikke angivet. I hvert tilfælde er mængden fastsættes individuelt efter behov. Rå måltid vil ikke ødelægge og skinke - valgfri, men er ønskeligt i denne opskrift. Æg er lavet med grøntsager lækrere og med skinke og ost - Morgenmad viser sig hjertelig og nærende.

    omelet med skinke og ost opskrift i ovn

  1. I oliesumpen at smelte. Svits på mindre brand skåret i små stykker løg og peberfrugt. Fjern fra varmen og lad køle lidt.
  2. I hvilken som helst form til bagning drys laget af revet ost. Sæt kogte grøntsager. Sæt pølse skåret i strimler og drys med resterende ost.
  3. I en separat skål slå æggene, tilsæt mel, mælk og fortsætte røring så der ikke klumper dannes. Tilsæt hakket persille, salt, rør og hæld blandingen i formen.
  4. Forvarm ovnen og bages ved 180 grader, indtil overfladen omelet let brunet, cirka 30 minutter.
  5. Når klar, lad afkøle i 10 minutter, derefter skåret i portioner. Ved servering drys med persille og tilsæt lidt peber.

Listen over disse ingredienser kan ændres på skøn, betyder det ikke påvirker resultatet. Under alle omstændigheder, sådan wienerbrød viser sig lige så lækker som rulle omelet bagt i ovnen!

Nye artikler