Opskrift armenske lavash

Opskrift armenske lavash
  • Main
  • Food
  • Bøger Armenian Lavash
Opskrift armenske lavash

Pita - en tynd bagt tortillas, som i mange lande anvendes som brød. Opskrifter koge det i overflod. En af de mest populære lavash - er armensk.

Armenske køkken anses for at være den ældste i Kaukasus, og mere end tusind år. Armenske opskrifter næsten ikke ændret sig over tid, og mange af deres retter har kopieret tyrkerne, til gengæld ved hvilken armenske køkken er blevet kendt i Europa.

Pita brød fyldt med 5 lækre opskrifter

Pita - et alsidigt produkt. han kan

være en separat skål, og bruges som brød. Og det er bekvemt at vikle de mest forskelligartede udstopning. Som sådan pita brød er den perfekte fad til naturen i godt selskab. Så 5 strålende opskrifter!

Denis Gondyuk

læs mere

Den ældste konditori - en tynd og blød pita stort set uændret i hundreder af år. Det er populært i hele verden, fordi der kan være en separat og kan bruges som grundlag for andre retter.

Pita: Fortid og Nutid

I oldtiden, pita forberedt kun i den varme årstid. Jeg bagte den med en reserve til vinteren og opbevares i lærred poser. Hvis visne pita - det let gennemblødt med vand og igen tilbage til pitabrød blødhed. Pita brød sælges i mange købmandsforretninger, men det indeholder ikke højværdiprodukter, kan det være let at tilberede derhjemme. Traditionel opskrift pitabrød, som kom fra de gamle tider, indeholder ikke gær. Dette frisk bagt kage er meget nyttigt: det indeholder B-vitaminer, fibre, mangan og jern.

Opskriften på hjemmelavet pita

Ingredienser:

1 æg

mel 2 kopper

1/2 kop vand

1/2 hr. Af salt

Hvordan forbereder hjemmelavet pita

  1. æg blandes grundigt med saltet, saltet er opløst.
  2. Tilsæt mel og ælt dejen godt. Hvis det holder sig til dine hænder, tilsæt mere mel. Så dækker dejen med et håndklæde og lad det trække i en halv time.
  3. Del dejen i små stykker, med størrelsen af ​​et hønseæg. Hver del af behovet for at rulle ud i tynde skiver og steges i en tør pande i et minut på hver side. Klar lavash wrap i en plastikpose, så det blev blød.

Opskriften Lavash gær

Måske nogen som pitabrød opskrift bruger gær.

De indholdsstoffer:

mel 3 kopper

1 time. Teske tørgær

1 spsk. spiseskefulde vegetabilsk olie 1 kop vand

1 time. Skefuld sukker

2/3 time. Af salt

Hvordan forbereder pitabrød med gær:

  1. Varmt vand og opløses deri gæren. Der også tilføje sukker, salt, olie, og i sidste ende - melet. Ælt dejen og lad i 1 time.
  2. Efter en time dejen skive i stykker og bagt på tør pande i ti sekunder på hver side. Må ikke tørre ud pita! Stak det, og dække toppen med et håndklæde.

Hvis pita vendte tør, drys varmt vand, håndklæde og wrap i en plasticpose. Tyve minutter senere, vil han være blød og blid. Af den måde, kan den tørre pitabrød opbevares i lange perioder.

Foretag frisk pita grundlag for hjemmet shawarma. Pak det stegt kød, skiver af friske tomater og agurker, løg, kål. At smage, tilsæt mayonnaise, ketchup og gnid ost på toppen. Du vil nyde!

Relaterede artikler
Nye artikler