Citron-lavendel cupcake

Højdepunktet i denne vidunderlige kage er de blomster af lavendel og citronsaft, bagning smag, der gør en lys og unik. I en sådan udførelsesform bliver kagen anden form. Du vil lugte nærmer forår og handler om blomstrende blomster. Med hver bid, vil følelsen være stærkere ...

citron kage opskrift

I en dyb skål piskeris smør med sukker, indtil hvid. Blev tilsat i portioner; et æg, revet citronskal blandet med lavendel blomster og mel, rør rundt og gentage alt i et par tryk. Indtil en homogen dej gulvet.

Sæt i en smurt ovnfast fad klar mix. Overførsel til en forvarmet ovn og koge i 30-40 minutter ved 180 grader. Når du er klar, forme skift og lad den køle først, og derefter forsigtigt lægge formularen, og pas på ikke at beskadige den.

Mens kagen køler til at koge sirup af lavendel; Forbinde lavendel, pulver og citronsaft i en lille skål og varme over svag varme, indtil pulveret er fuldstændigt opløst. Bring det i kog og stå et minut.

På overfladen af ​​den afkølede cupcake at foretage et par punkteringer og langsomt hæld den kogte sirup.

For glasuren skal være i en separat skål piskeris pulveriseret og presset citronsaft at danne hvid konsistens. Påfør et lag på overfladen af ​​den tynde kage vilkårlig linje og drys lavendel.

Ingen dikkedarer, kage er en favorit af mange kager. Og med tilføjelsen af ​​citron og lavendel vil fortrylle selv den mest krævende.

Nye artikler