Kylling gryderet med svampe

Den velsmagende behandle familien, hvad de skal koge dem til middag simpel og lækker? Åben køleskabet, der sikkert gammel kylling slagtekroppen og måske vil der være svampe. Af de to komponenter kan hurtigt og nemt tilberede den lækreste kylling gryderet med svampe og ost i ovnen i den enkleste måde, og hjertelig nok til at brødføde en stor gruppe.

Den perfekte kombination af ingredienser, der anvendes i denne opskrift gøre parabol gryderetter så lækker, hønen med svampe og ost og flødesauce viser sig mørt og meget tilfredsstillende. Det er absolut værd at prøve. Og så går vi.

Chicken champignon ovn

Kylling gryderet med svampe

Pulpen Kylling opdelt i små stykker og sat i en smurt ildfast form. Tilsæt salt efter smag og drys med sort peber, hvis det er nødvendigt.

Kylling gryderet med svampe

Vask tomater, fjern stilk, skåret i cirkulære plader og lægge dem oven på et lag af kylling.

Kylling gryderet med svampe

Skyl svampe og skære stykker af medium. Del svampe tredje lag og lidt drys med salt.

Kylling gryderet med svampe

Hård ost passerer gennem et rivejern, kombinere syrnet fløde, rør og hæld over kyllingen og svampe med ost fløde sauce i en separat skål.

Kylling gryderet med svampe

Put form i en forvarmet ovn til 200 grader. Bages i 40 minutter, indtil høne med svampe og ost ikke er klar.

Kylling gryderet med svampe

Når overfladen er dækket med en skorpe af gryderetter og markant brunet, fjernes fra varmen, til at få fundamentet og ikke henfalde give lidt væk varme og derefter skive og tjene.

Dette er det samme som julienne, bare kogt i en stor skål. At smage kylling med svampe og ost flødesauce er ikke ringere end den legendariske franske køkken.

Nye artikler