Nem tærte med tomater

Vi tilbyder en fremragende kage opskrift på butterdej fyldt med italiensk ånd. Hans enkelhed i forberedelse og de tilgængelige ingredienser, fadet er meget nem at tilberede. Bagning visning ligner en pizza, godt, smag - er ikke sammenlignelige, er det forholdsvis bedre, ligesom alle. Madlavning hjemmelavet tærte med tomater er ekstremt nemt, og du gør det med magt.

Denne opskrift bruger en købt butterdej. Men fans gør det selv, kan lave lækker hjemmelavet dej med syrnet fløde eller mælk med sit eget, som sædvanlig - frisk og skællet.

En kage af butterdej med tomater opskrift med billede

Nem tærte med tomater

Rul butterdej. Skemaet kan være en hvilken som helst, i dette tilfælde runde. Fold kanterne, lave en lille elevator.

I en dyb gryde, tilslutte æg, salt og peber. Grundigt piskeris. Hæld yoghurt, rør og hæld massen på dejen, drys med rosmarin.

Bage flan i en forvarmet ovn i 12-15 minutter ved 180 grader. Så fjernes fra ovnen, drys med revet ost, spredes på overfladen af ​​skiveskårne tomater, tilsæt fint otstruganny speciel kniv zucchini og bages igen sende yderligere 8-10 minutter, indtil tomaterne ikke vil lade saften.

I sidste ende, viser det sig, delikate kager og dej sprød og tilfredsstillende. Ved servering, tilføje nogle basilikum blade.

Nem tærte med tomater

I den proces, kan du ændre eller supplere listen i produkterne. Også god vilje, hvis du tilføjer peber og pølse produkter, der anvendes, hvilket gør kagen smager bedre, og mere tilfredsstillende.

Nem tærte med tomater

Vegetabilske indendørs kage opskrift

Som anbefales et alternativ til denne opskrift til at forberede en kage med Middelhavet grøntsager, som er meget lig den russiske pie og Kurnik. Indendørs kage ser pænt og festlig, men ikke desto mindre, dette wienerbrød kok meget hurtigt og nemt.

Nye artikler