Jul cocktails: alle blandet op i huset! - video opskrifter derhjemme

Ideen var god. Det spredes hurtigt til eliten kredse, og derefter gik til masserne. Cocktail parter fejet verden. I processen med denne bevægelse har ændret ikke kun indholdet af cocktails, men også relevante for dem, og nu har vi nået en absolut avantgarde tilgang, hvor du kan ryste en cocktail, uden at blande.

I et ord, at tænke på cocktails, får du et helt andet univers end den, hvor der er for eksempel, salat og sild under en pels. Samt en jul gås.

Cocktail party minder en aften tilbragt i samfundet spøgelser. De er lette, gennemskinnelige, charmerende. Hver af dem har sin egen historie, sin egen hemmelige laster og dens måde at forhekse dig. Såvel som dens fare.

Cocktail "mousserende sangria" af udestående mixology Alexander Kahn. Se videoen!

Forestil dig nu, at du er dødtræt af taffelborde og middage, morgenmad i forbifarten. Du har en skarp sans for maden kommer håbløshed, og du selv tænke over at gå til nytårsaften til at sove umiddelbart efter overdragelsen "Godnat, børn!".

Selvfølgelig kan du lægge sig ned og sove. Dette er nyttigt. Men, hvis du stadig var ivrige barn uanset alder, anbefaler vi, at du overveje en af ​​følgende radikal cocktailparty, som er meget muligt, selv ændre dit liv. Anyway, i aften.

Og så er det hele afhænger af retningen.

Tag for eksempel en romantisk nytårsaften. Først skal du beslutte om stedet. Din lejlighed, dit værelse, dit badeværelse (værelse, hvis badeværelset er ikke gratis), men for det meste vildt romantisk - de gamle krypt og slotsruiner ... Generelt, hvis du stadig er hjemme, anbefaler vi følgende nytår opskrifter fra de strålende mestre gastronomisk kunst. Den autentiske tranebær cocktail fra Martha Stewart

Jul cocktails: alle blandet op i huset! - video opskrifter derhjemme

Forfatterens foto

2 kopper friske eller frosne tranebær

1 kop ahornsirup

2 kopper tør rødvin (anbefales Pinot Noir)

1/2 kop brun sukker

1 vanille pod

citronskal 1/2

2 spsk. skeer rosa peber

1 knivspids groft salt

2/3 kop hvidt sukker

2 kopper mineralvand

Hvordan forbereder tranebær cocktail:

  1. ovnen til 180 ° C. Placere tranebær i en gryde, hæld bær med vand, dække med en sauterpande med folie. Tranebær Bages i 10 minutter, bør det være blødt.

    Bland i en lille gryde, ahornsirup, rødvin, brun farin, åbne vaniljestangen, citronskal, lyserød peber og salt.

  2. Bring til kogning, lejlighedsvis lidt piskeris. Overfør de bagte tranebær i en skål og fyld den med en kop sirup.
  3. Cool. Med hjælp fra en blender mask. Næste trin: i en lille gryde, bland den resterende sirup med hvidt sukker, bringe blandingen i kog under konstant omrøring bør sukkeret opløses.
  4. Reducer varmen til et minimum og ulme i cirka 6 minutter. Strain. Lad væsken afkøle helt. (Sirup kan være nedkølet i en lufttæt beholder op til 3 dage).

portion: 4 briller du behøver et volumen på 340 ml. I hvert glas sættes på 60 ml tranebær puré og sirup, bland grundigt. Tilføj is og hæld mineralvand til randen af ​​hvert glas. Hvis du stadig har i pantry, og en brændeovn for dig er ikke tilgængelig, anbefaler vi en anden drik.

Rustic fra den engelske cocktail mixology Andy Pearson (Andy Pearson)

Jul cocktails: alle blandet op i huset! - video opskrifter derhjemme

Forfatterens foto

​​2 spsk. spiseskefulde tørrede tranebær

124 ml pære nektar

1 L muskatnød mousserende vin

8 små kviste frisk rosmarin

Hvordan forbereder rustik cocktail:

  1. Put tranebær i en lille skål og fyld den med to Art. l. varmt vand, henstår i 15 minutter. Tag tranebær, tørre og køle den i køleskabet.
  2. Brillerne 8 pour nektar pære, tranebær tilsættes forsigtigt hælde champagne og dekorere rosmarin.

Hvis du beslutter at gå alene i krypten eller i ruinerne af slottet, samt, hvis du danne en munter selskab, men du fejre nytår på en isflage, du vil kunne lide opvarmning cocktail fra de amerikanske mestre mixology Nick Moton ( nick Mautone)

Jul cocktails: alle blandet op i huset! - video opskrifter derhjemme

Forfatterens foto

28 ml appelsin vodka

14 ml af orange brandy

14 ml honning

9 ml varmt vand

15 ml citronsaft

14 ml appelsinsaft

anis - knivspids

Hvordan forbereder opvarmning cocktail:

  1. I rysteapparat (eller enhver afsluttende skål) honning mix og varmt vand, aktivt agitere.

    Tilsæt vodka, citronsaft, appelsinsaft og en knivspids anis.

  2. rystes kraftigt igen straks tjene en cocktail at være varm!

Endelig er det i ethvert sted, kan du arrangere en cocktail fest med en helt eksklusiv og endda til en vis grad, hemmelighed En cocktail af restobara "Spotlight" og "Barbara Bar", skabt af den legendariske Moskva mixology Alexander Kahn.

Bitter Spirito

Jul cocktails: alle blandet op i huset! - video opskrifter derhjemme

Forfatterens foto

40 ml Martini Spirito *

20 ml amaretto

20 ml grapefrugtjuice

5 ml Angostura

grapefrugt

Hvordan forbereder en cocktail BitterSpirito:

Komponenter hældes i et glas med is, omrører og stamme i et glas med is Rocks, fjern citronskal fra grapefrugt, tilsæt en del af cocktail, at resterne dekorere glas.

* Cocktail Bitter Spirito anbefales til cigarer. I hjertet af den cocktail - Aperitif Martini Spirito, som er lavet af røget te og krydderier, der giver drikken smagen af ​​røg. A bitterhed bitter og grapefrugt - han karakter og går godt med bitre cigarer.

Sherry Oak

Jul cocktails: alle blandet op i huset! - video opskrifter derhjemme

Foto af forfatteren

40 ml whisky

20 ml fino sherry

20 ml sukkersirup

50 ml ananassaft

Den klumpet is

På dekoration - fra ananas chips, kanel

Hvordan forbereder en cocktail " Sherry Ok "

Piskeris alle ingredienser i en ryster. Filtrer blandingen i et glas faste Rocks med is. Dekorere et glas ananas chips og kanel.

Hvis sjælen spørger ferie, men det er tilrådeligt at passe ind i et stramt budget, kan du roligt tilberede enkle, men ikke mindre end trendy cocktail sgroppino oprindeligt fra Venedig, det anbefales, at bar manager Torro Grill & Wine Bar Konstantin Krivozubov.

Jul cocktails: alle blandet op i huset! - video opskrifter derhjemme

Foto af forfatteren

Så cocktail:

25 ml vodka

50 ml champagne

50 ml kalk sorbet

10 ml 10% creme

2 spsk. hakket is

Hvordan forbereder cocktail sgroppino:

  1. Bland alle ingredienser og tilsæt is, sat i en blender og pisk. Eventuelt tilsættes 5 ml sukkersirup.
  2. Den hældes i et glas.

Og sidst. Cocktails som "Ruff", "brun bjørn", "Northern Lights", "cutting øl" og "Skruetrækker" har længe været anerkendt som et biologisk våben. Bare glem dem. Hertil kommer, at indskrive de mest kedelige og umoderne cocktails i år omfattede "Bloody Mary" og "Margarita".

Nye artikler