Lara Katsov: Top 5 nyttige ting i køkkenet - video opskrifter derhjemme

Lara Katsov: Top 5 nyttige ting i køkkenet - video opskrifter derhjemme
  • Main
  • Food
  • Lara Katsov: TOP 5 eller mere detaljeret i køkkenet
Lara Katsov: Top 5 nyttige ting i køkkenet - video opskrifter derhjemme

Dag efter dag står ved komfuret, madlavning og ikke længere behager? Og alt sammen fordi du ikke ved endnu, hvad der skal være i køkkenet, så madlavning var igen en ferie!

Programmet "Home madlavning" er blevet så populær, at alle de ikoniske glittede magasiner drømmer at få Madame Lara Katsov. Nu stjernen i tv-kanalen "Home" og skriver for den berømte HELLO.RU! I sin nye kolonne, Lara taler om, hvordan man kan omdanne den kedelige og rutinemæssige proces med madlavning i en sjov smuk ferie. Spørgsmålet om fem søde små ting!

Så hvad skal være i dit køkken:

1. Sæt med små træplader

Lara Katsov: Top 5 nyttige ting i køkkenet - video opskrifter derhjemme

Vi klager ofte over beskæftigelsen og den hektiske tempo i livet. Om aftenen i køkkenet til en kop te med venner drømmer vi om en tur til naturen, en picnic med grill og åben ild, duften af ​​logfilerne i pejsen. Se tv-shows om cowboys, oversøisk livet på landet og ranches. Og jeg ser, drøm og suk. Og så tænkte jeg: "Hvorfor skulle jeg ikke gøre en weekend middag i en villa-stil?"

Jeg gik til butikken, købte et sæt af seks bestyrelser og grab en mere. Hjem bages i ovnen et stykke skinke, da han var næsten klar, helt op til ham i panden, jeg tilføjede pølse. På den anden gitter nedenfor, bagte kartofler i deres skind, pre-indpakket i hver folie. Jeg lavede vegetabilske salat og creme fraiche sauce med dild til pynt. Åbn en flaske vin, tændte et stearinlys. På bordet i stedet for plader sætte bord for hver gæst på den store bord - skinke, pølse og kartofler og salat og sauce indgivet i en træskål. Den endelige touch - disken med musik i stil med country musik, og voila! Gæster glædeligt overrasket og fodres lækker. Enig, en lille "selvbedrag" er til tider meget nyttigt, og seks små brædder give mig et godt incitament til at gøre drømmen om resten ved pejsen i livet.

2. Cooking ring

Lara Katsov: Top 5 nyttige ting i køkkenet - video opskrifter derhjemme

Hvis du ikke bare elsker at lave mad og imponere din familie med nye kulinariske lækkerier, men det er vigtigt for dig, og selv fade, derefter madlavning ring vil gøre en god ven. Selvfølgelig kan du lægge ud på en plade ris, boghvede eller kartoffelmos med en ske. Forestil dig nu dit pynt i form af en perfekt cirkel af et par centimeter i højden. I nærheden af ​​eller på den pænt lagt ud burger, kylling eller bøf. Alt dette stadig liv, drys med krydderurter, side - et par skiver af moden tomat og agurk strimler. Og? Skønhed! så det er muligt at lægge ud salater med ring.

3. De former for stegning æg

Lara Katsov: Top 5 nyttige ting i køkkenet - video opskrifter derhjemme

På min kasse med disse skimmelsvampe er skrevet - "Form-blomster". "Røræg, hun røræg i Afrika" - du siger, og vil være helt rigtigt. Og dog, hvis der serveres børnene til morgenmad denne parabol i form af margueritter, er jeg helt sikker på, at du ikke behøver at overtale søde drenge og piger behage deres forældres tomme plade. En indbyrdes aftalte resultat, enig?

4. Skabeloner til cappuccino

Lara Katsov: Top 5 nyttige ting i køkkenet - video opskrifter derhjemme

Personligt er jeg bestiller en anden batch af din favorit drink på en café, jeg griber mig selv at tænke, at jeg sidder og prøver at gætte, hvad mønster gør i dag til Penke barista. Sol, hjerte, blob? For nylig en ven gav mig et sæt skabeloner til cappuccino. Deres anvendelse var utroligt underholdende, ikke kun for mig, men også for mine kære. Varish kaffe, røre og skum fra toppen gennem en skabelon en lille mængde af kanel eller chokolade pulver udlede indskrift Kærlighed, tegne en rose eller en tulipan. Omhyggeligt du sætte en kop på bordet og se vidunderet og glæden i deres øjne. Er det ikke et sekund af lykke?

5. Små plader tepose

Har du nogensinde lagt mærke til når møde gæster, tepose i koppen bliver nogle gener? Vi tager det ud og sat i en nær stående askebæger eller i brugt og natursti på bordet plade, eller i værste fald til sin tallerken ved siden af ​​koppen. Enig, hvad hindrer en bagatel! Jeg gemte de lidt plader, der er designet specielt til lejligheden. Og du nyder, og gæsterne.

Spis lækker og smuk! Og være glad!

Og gå ikke glip af anden sæson af programmet "Hjem madlavning!"

Relaterede artikler
Nye artikler