Kartoffelskiver i ovnen

Crunchy udenfor, blød indeni, krydret med forskellige krydderier og kombineret med en skarp ketchup kartoffelskiver er perfekt i smag. Faktisk blandt de mest forbrugte grøntsager kartofler værdifuldt produkt, og det er en vigtig kilde til vitaminer, bage det, vi holder de fleste af de gavnlige egenskaber ...

Indstillinger til madlavning kartoflerne meget. For eksempel kartofler kan først kogt, så bare steges i panden eller, kogt i vand og derefter bagt i ovnen. Til madlavning bagte kartofler, vi har brug for store og vaskede men uskrællede kartofler og masser af krydderier. Også nogle fast ost, fortrinsvis ost, frisk persille, ketchup og ca. 50 g olivenolie.

Opskrift ovn bagt kartoffel i

Kartoffelskiver i ovnen

Det første trin er at skære kartoflerne i halve langs, og derefter hver halvdel skæres i skiver, omkring 3-4 skiver. I alt hver af kartofler, på trods af en volumen skal have seks til otte skiver.

Kartoffelskiver i ovnen

For at fjerne overskuddet af stivelsen er nødvendigt at lægge ud skivede kartofler i en skål med koldt vand og lad stå 15-20 minutter. Så, dræne og tør bruge papirservietter.

Kartoffelskiver i ovnen

Alle krydderier og salt opsamles i en separat skål, hæld olivenolie på toppen og omrør. Obvalivaya dyppet i en blanding af kogte kartoffelskiver og lagt på lagte lag folie pan.

Kartoffelskiver i ovnen

ovn og opvarmet til 200C. Send en kartoffel bage i 30 minutter, indtil skiverne ikke er dækket med en let gylden skorpe. Samtidig bør de fortsat bløde indeni, ikke overdrive!

Kartoffelskiver i ovnen

Fjern fra ovnen og drysses med revet ost mens varm og hakket persille. For bagte kartofler serveres separat sennep.

Hvis nogen af ​​krydderier er ikke ved hånden, og kan du eksperimentere med andre krydderier. I alle tilfælde, i form af en bagt kartoffel viser det sig utrolig lækker, krydderier forbedre smag og aroma, og paprika kartoffel kiler ser meget appetitvækkende.

Nye artikler