Lækker påske ostemasse med nødder uden bagning - en traditionel opskrift på, hvordan man gør hytteost påsken hjem

På den lyse ferie om Kristi opstandelse traditionelle, velsmagende og appetitvækkende påske ostemasse kan fremstilles, selv uden bagning og anden varmebehandling. Denne klassiske opskrift på påsken mad er så enkel, at med dens gennemførelse til at håndtere selv en nybegynder i den kulinariske kunst.

Lækker påske ostemasse med nødder uden bagning - en traditionel opskrift på, hvordan man gør hytteost påsken hjem

For at forberede du har brug for: et kilo ost, helst et hjem; fire eller fem æg; 200 g sukker; 400 g creme; 100 g smør; 100 g formalede nødder; vaniljesukker eller vanilje.

Hvordan man laver de ostemasse påsken nødder

Til ostemasse viste sig luft og blid, skal du først male ostemasse gennem en sigte. Dernæst tilføje til det sukker, æg, smør, let ristede jordnødder, flødeskum. Omrør masse skal være omhyggeligt, men samtidig så omhyggeligt som muligt. Det er bedre at gøre det i hånden i stedet for at bruge en blender. Fadet er praktisk talt klar. Det forbliver bare sætte i en masse af form, og sætte det på et køligt sted for en dag. Trække lækker hytteost Påsken fra formen, kan det være dekoreret til din smag. Det forbliver bare vente, indtil du kan smage de traditionelle påske retter. Som du kan se, påske opskrift med nødder er bare grundlæggende, men resultaterne er sikker på at behage.

Relaterede artikler
Nye artikler