Madlavning ost kurv af salater - video opskrifter derhjemme

Ost kurve er lavet hovedsageligt af hård ost, med evnen til hurtigt at størkne og holde formen. Dette kan være ost, Cantal, Sovjet, cheddar, Poshehonsky, Kostroma kvalitet og andre. De er væsentligt forskellige fra hinanden smag. For at behage gæsterne, er det bedre at vælge osten med et gennemsnitligt saltindhold. Bemærk også fedtindholdet i osten, på grund af de alt for fede sorter opnås kalorieindhold kurve.

Hvordan til at forberede en kurv til salater ost:

  1. Til fremstilling af ost kurve, skal du bruge en flad form, der vil smelte osten. Tag en plade, hvis du ønsker at sprede produktet i mikrobølgeovn eller en lille gryde til ovnen.
  2. Grease formular med smør og riv osten på en fin rivejern, så det ikke blev dannet krummer og små stykker.
  3. Endvidere sprede det på pladen til centrum var mere ostemasse, og mindre ved kanterne. Du vil have en beholder med en stram bund og tynde kanter. Bemærk, at diameteren af ​​retterne - det er på størrelse med et fremtidigt kurve. Derfor er det bedre at tage stilling til dette på forhånd.
  4. Pladen anbringes i en mikrobølgeovn eller pande i en forvarmet ovn og vente, indtil osten smeltet.
  5. Når du hører en knitren, så ville det betyde, at osten er smeltet til den ønskede konsistens. Derefter ekstrem forsigtighed podevalis ost pandekage spatel og lagt på et glas eller en kop.
  6. Kanterne af den resulterende masse skal hænge sider. Indtil osten ikke har haft tid til at hærde, er det nødvendigt at danne en skirting kurve.
  7. Dette kan gøres ved hjælp af en konventionel prop eller specielle enheder, der medvirker til at gøre det smukke terræn.
  8. Så blidt dække kurv med et stykke køkkenrulle for at opsuge resterne af fedt. Afhængig af sorten osten afkøles med et gennemsnit på 7-10 min.
  9. Fjern resulterende form og sætte det til senere størkning i et køleskab. Kan tilføjes til ostemassen sesam, fennikel, eventuelle urter og krydderurter efter smag. Dette vil tilføje raffinement til dit mellemmåltid.

Den fyldte ost kurv

Når kurve af ost klar, er det værd at tænke over hardwaren. Mulighederne er enorme. Hvis du er en seafood elsker, så gør blanding af muslinger, rejer og blæksprutter, drys dem med citronsaft. Det er også muligt at gøre salat af enhver form for kød og tomat. Osten går godt med nogle frugter eller nødder. For eksempel, hvis du udfylder ost kurv drue, pære og valnød tilføje,, gæsterne vil sætte pris på en sådan behandling. Velsmagende fyld vil være svampe med stegte løg og boghvede. Eksperiment uendeligt. Men glem ikke, at fyldet skal være fugtig. Ellers vil osten begynder at falme og miste formen. Det er bedre at sprede fyldet lige før fad og holde i køleskabet. Kurve af ost er ideelle, ikke kun for voksne, men også for børns bord, som børnene nyder den usædvanlige måder at dekorere retter. Hvis du har ekstra kurve, kan du lade dem i fryseren og bruge det næste gang.

Nye artikler