Ost suppe med rejer

Denne luksuriøse ost suppe er let og delikat smag, der forbløffende skønhed og smag. Suppe med rejer kan tilberedes relativt hurtigt, til tiden tager mindre end en halv time. En god måde at vise dine evner og gøre frokost er ikke normalt og tilfredsstillende.

Opskrift ost med rejer suppe

Til denne suppe, vi har brug for en god flødeost, bruge ost "Præsident" i denne opskrift. Den første ting du skal hakke grøntsager; løg - små terninger, slice løget fint, gulerødder rist på et groft rivejern.

Ost suppe med rejer

Hæld bouillon i gryden, sætte det på komfuret og tilsæt osten. Bring i kog og reducere varme til når denne suppe bør simre blidt. Alle rør indtil osten er helt smeltet og opløst i bouillonen. For at fremskynde processen, kan osten gnides på et groft rivejern. Efter tilføje de hakkede grøntsager, sætte en laurbær blad, tilsæt krydderier, drys med salt og peber. Fortsæt med at koge i 15-20 minutter. Under forberedelsen kartoflerne, skræl rejer fra skaller og sted i suppe, fortsætte med at koge i yderligere 5 minutter.

Når den er klar, fjern ost suppe fra varmen og hældes i en skål til foder. Sæt hakket dild, persille og løg.

Som du kan se, er det meget nemt, i det mindste mad og maksimal nydelse. med rejer suppe som fødevarer og andre skaldyr nødt til at forbruge så meget som muligt.

Hvis du bruger osten i bakker - til nemt smelte selv, og hvis briketterne, er det bedre at gnide på et rivejern. Men bedst af alt, købe en høj kvalitet ost, ikke af vegetabilske fedtstoffer.

Nye artikler