Bagt blomkål med ost

Blomkål - lækker, sund og vegetabilsk kost, som skal i det mindste undertiden til stede i kosten af ​​hver. Der er mange opskrifter herunder denne nyttig grøntsag. Til den ene af disse, bare refererer gryderet af blomkål blomsterstande, som vil blive drøftet i denne opskrift ordentlig ernæring.

Maden er bagt i ovnen er meget mere nyttigt end den, der er forberedt på nogen anden måde, og det er svært at være uenig. Ud over de fordele, det er værd at bemærke, at med hjælp af ovnen, kan du lette processen, så det ikke er nødvendigt hele tiden at stå ved komfuret og rør fadet og dermed spare tid til andre huslige pligter.

Bagt blomkål i ovnen med ost - en lækker og nem måde at tilberede sund og sunde fødevarer til hele familien.

Det er værd at bemærke, at en sådan kål gryderet værdsætte selv de, der hører til denne grøntsag ligegyldighed. Utrolig smag, aroma og appetitvækkende udseende gryderetter vil glæde hele familien. Nedenfor er en detaljeret redegørelse for madlavning gryderetter blomkål.

Bagt blomkål i ovnen med osten - trinvis opskrift

Bagt blomkål med ost

blomkål i buketter opdelt (i opskriften anvendte friske kål, er det muligt at tage og frosset).

Bagt blomkål med ost

blomsterstande kål vasket og nulstille i kogende saltet vand til smag. Der koges i 7 minutter. Fjern den færdige kål fra panden og køle lidt.

Bagt blomkål med ost

I mellemtiden, i en skål slå æggene, satte creme fraiche, hakket dild, tvinges gennem en speciel presse hvidløg, peber og salt efter smag.

Bagt blomkål med ost

Alle bestanddele blev tilsat til skålen og bland godt.

Bagt blomkål med ost

Hård ost tørre med en fin rivejern.

Bagt blomkål med ost

Den afkølede kogt blomkål anbragt i en bradepande buttered.

Bagt blomkål med ost

Hæld tidligere fremstillet halv creme fraiche sauce og drys portion findelt ost. Stir.

Bagt blomkål med ost

Så i anden halvdel af kål pour sauce og ost spredes på toppen. Sæt form af kål i ovnen. Bages i 25 minutter ved 180 grader.

Bagt blomkål med ost

Skriv en gryde af blomkål i tabellen, hvis ønsket krydret med frisk syrnet fløde.

Velsmagende, sundt, og på trods af den lave kalorieindhold grøntsag, snarere hjertelig gryderet af kål, ost og greens bliver en fuld frokost, middag eller endda en nærende morgenmad.

Nye artikler