Opskrift bagt i ovnen i blomkål - video opskrifter derhjemme

blomkål bagt ost

Før sådan en lækker ost skorpe

ingen kan modstå!

læs mere

Blomkål, bagt i en ovn med kød

Ingredienser:

1 hoved blomkål (ca. 700 g)

450 gram kød (oksekød og svinekød)

1 løg

100 g fast ost

150 g creme

friskkværnet peber og salt efter smag

Sådan koger bagt blomkål i ovnen:

  1. Wash blomkål under rindende vand og koges helt i saltet vand i blot 1-2 minutter (ikke mere). Fold derefter i et dørslag og hæld koldt vand.
  2. Forbered hakket kød. For at gøre dette, vaske kødet, dup tør og skåret i små stykker, som hakkekød. Tilføj det resulterende hakket finthakket løg, salt, sort peber og bland grundigt alle.
  3. således fremstillede hakket kød spænd mellem blomsterstande blomkål og sted propper fremstillet på en smurt bageplade. Coat toppen af ​​kål med creme fraiche og drys med revet ost på en fin rivejern.
  4. Bake blomkål i ovnen ved 200-220oS i 30-40 minutter. Til bordet tjene, skåret i portioner.

Baked blomkål

Blomkål kan tilberede lækre nærende gryderet.

Ingredienser:

200 g blomkål

4 æg

3 spsk. spiseskefulde mel

brødkrummer

200ml mælk

100 g smør

salt smag

Sådan Cook en gryderet af blomkål:

  1. Blomkål skylles og parse det i buketter. Så lavere saltet i koldt vand, bring i kog og kog i 5 minutter. Derefter fold kål i et dørslag og hæld koldt vand.
  2. Derefter forberede tyk hvid sauce. Til dette formål yngel mel 2 spsk smør, og derefter gradvist, under konstant omrøring, hæld varm mælk. Sørg for, at der ikke er nogen klumper. Afkøl saucen til 60 ° C og indtaste æggeblommer, sætte salt, kogte blomkålsbuketter og bland alt godt. Slå æggehvider separat i en tyk skum, ind i fremstillede blanding og omrør forsigtigt.
  3. superlegeringer formular smøre smør og drys med rasp. Sæt det i blomkål med hvid sauce, placere smør på toppen stykker og placere en halv time i den forvarmede ovn til at bage ved en temperatur på op til 180-200oS. Før servering hæld færdige gryderet med smeltet smør.

blomkål bages i ovnen med pasta

Ingredienser:

300 g pasta

1 hoved blomkål

2 tomater

150 g cheddarost

200 g creme

2 spsk. skeen sennep

friskkværnet peber og salt efter smag

Hvordan forbereder blomkål, bages i ovnen med pasta:

  1. Kog pasta i 2 minutter, tilsæt derefter vasket og adskilles for blomkålsbuketter og kog i yderligere 8-10 minutter. Fold derefter i et dørslag og hæld bouillonen i en separat skål.
  2. Derefter 100 ml bouillon i kog, tilsæt creme fraiche, sennep korn og revet cheddarost. Bland godt alle de ingredienser og varme over en brand.
  3. Slut pasta og blomkål med ost sauce. Bland grundigt og smag til med salt og peber, derefter overføre til en ildfast formular. Top med tomater skåret i skiver, drys alle med sort peber, revet ost og bages i en forvarmet 200 ° C ovn indtil skorpen lækker.

    Vil du tilberede flere retter af kål opskrifter Alexei Zimin? Kig efter opskrifter i vores video!

Nye artikler