Hytteost og citron kiks

Fortsat temaet for enkel og hurtig bagning, vil jeg gerne tilbyde en opskrift cheesecake cookies, som er opnået bleg blød, duftende og lækker. Fra du ikke behøver en stor indsats og dygtighed, alt er meget enkel. Dejen kan æltes både manuelt og med vores uundværlige assistent ...

Cottage ost kiks med citron og glasur opskrift med fotos

Med hjælp fra vores moderne assistent Blender vil vi ælt dejen: i en skål, vi placerer ostemassen, rørsukker og æggeblomme. Hvis du har en hytteost vil være mere mild, så mængden af ​​mel behov vil stige lidt, ellers vægten vil vende væske.

Hytteost og citron kiks

Smelt smør og tilsæt til blenderen med olietemperaturen skal være ca stuetemperatur, men i intet tilfælde varmt. Læg en skefuld flydende honning og lidt vanille pulver.

Hytteost og citron kiks

Turning maskine, i første omgang med lav hastighed og gradvist at tilføje skriftruller, ælt indtil glat masse. Bland mel med bagepulver, stadig rulle ved lav hastighed blender, efterhånden tilsæt mel og ælt dejen ensartet.

Hytteost og citron kiks

Placér dejen på skrivebordet, på overfladen, drys citronskal og bland grundigt, æltning hans hænder, ælt det, så skræl fordelt over hele dejen. Derefter en pølse roll og kløft dejen i 16 lige store dele. Form kugler af stykkerne og arrangere på en bageplade.

Hytteost og citron kiks

Switch ovn, forvarmes til 180 grader og bringe produktet ind i kabinettet. Bages i 15 minutter, indtil dejen let gyldent.

Hytteost og citron kiks

Til fremstilling af glasur, er det nødvendigt i en lille dyb skål kombinere 2 spsk. spiseskefulde flormelis med 1/3 Art. spiseskefulde vand. Icing bør få en tyk, men flydende, som vist i billeder

Hytteost og citron kiks

Twist Pergamentsblad kornetik, skåret spids, fylde og anvende glasur arbitrære mønstre på overfladen af ​​den afkølede cookie.

Hytteost og citron kiks

Sørg for at vente et stykke tid for at glasur er tørret op, og så de kan forbruge og nyde smagen. Tender hytteost kiks - en vidunderlig dessert med citron eftersmag.

Nye artikler