Skifting kage med ananas

Det første resultat er simpelthen fantastisk skønhed og smag. Denne wienerbrød kan betegnes som en pie-Changeling, der tjente det på hovedet, hvor han vil se ud ananas og en anden vidunderlig tilføjelse er cherry. Men processen ikke kræver meget tid og kræfter ...

Opskrift kage med foto

I starten skal du tænde for ovnen og sæt temperaturen til 180 grader. Silicium bageform placeret ved bunden og hæld jævnt lag 4 spiseskefulde honning. Nedbrydes dåse ananas ringe, og midten af ​​hver ananas sat på halv kirsebær skåret op.

I en dyb skål, slå cremen i en frodig blødgjort smør med sukker. Dele indtaste æggene, hver gang omhyggeligt piskes. Hvis i færd med at piske massen bliver stratificeret, med ægget tilsættes en lille mængde mel. Ved afslutningen lægge ud i resten af ​​melet til at blande med pre-disintegrator. Spred blandingen jævnt over og være omhyggelig med ikke at flytte frugten. Glat overfladen og bages i ovnen i 35-40 minutter, indtil kagen bliver mere tæt og meget guld. Klar med ananas kage, når fingertryk skal give eller komme sig i volumen.

Når du er klar til at flytte kager ud af ovnen og lad stå i 5-10 minutter. Efter Drej langsomt form, og forsigtigt lægge ud indhold på en flad skål.

Denne bagt ser meget smuk og fantastisk i smag, både varmt og koldt. Tjene frugt kage bedst med fløde eller is

Nye artikler