Opskrift kål med kød og bønner

Hvad skal lave mad til middag? - Måske slukke kål med kød, fordi fadet viser sig ikke kun meget behageligt at smagen, men også nærende, så er perfekt til en familie måltid eller for underholdende! Kog et måltid, jeg tror, ​​kan ikke engang en erfaren kok, som tilberedningen er ikke kompliceret, og den vifte af produkter er ganske enkel og opskrift på stuvet kål med kød er velkendt for alle.

Det er kendt, at bønner - en kilde til vitaminer, sammen med kål, output vi får, er helt sikkert en nyttig grøntsag gryderet. Opskriften kan bruges som de hvide og røde bønner, og kød til at bruge nogen.

Med slukke kål med kød og bønner

Opskrift kål med kød og bønner

Svinekød til denne ret, er det bedre at tage i fedt foranstaltning, for eksempel skulder eller nakke. Vasket og tørret kød skåret i små stykker, ikke mere end 2 cm tyk.

Opskrift kål med kød og bønner

en stor stegepande over medium varme glød. Hæld en tilstrækkelig mængde af vegetabilsk olie og læg kødstykkerne. Cook over medium varme i 2-3 minutter på hver side, indtil den er gylden. At smage lidt salt og peber.

Opskrift kål med kød og bønner

I mellemtiden hakke kål. Dette kan gøres ved anvendelse af en speciel rivejern-shredder (for elskere af finskåren) eller en skarp kniv (det bliver større skæring).

Opskrift kål med kød og bønner

Put ituskårne kål i panden med stegt kød. Smag til med krydderier. Cook over medium varme i 5-7 minutter, under konstant omrøring, så grøntsager og kød ikke er brændt.

Opskrift kål med kød og bønner

Yderligere, rene og vaske løg og gulerødder. Hak løget fint halve ringe, gulerødder og rist. Tilsæt grøntsager til resten af ​​ingredienserne i gryden. Hæld bæger kogende vand og fortsætte med at koge ved moderat varme i 5 minutter, derefter dække gryden og lad det simre i 15 minutter.

Opskrift kål med kød og bønner

Efter denne tid, grøntsagerne bliver blødere, så du kan tilføje dåse bønner i tomatsovs. Omrør alle ingredienser og kog med låget lukket i 10 minutter.

Opskrift kål med kød og bønner

I sidste ende, tilføje et par skefulde af creme fraiche, bland igen og gryderet i yderligere 5 minutter, indtil kogte grøntsager og kød.

Opskrift kål med kød og bønner

Dette er så let, og blot en time at tilberede en lækker og meget tilfredsstillende måltid for hele familien!

Blød og bud svinekød stuvet med kål og bønner - en simpel skål og det bedste, der kan tilberedes hurtigt til middag og gæster. Skålen viser sig især stor og lækker, og takket være en fremgangsmåde til fremstilling det bibeholder en tilstrækkelig mængde af næringsstoffer og gavnlige egenskaber.

Andre opskrifter kål:

Opskrift kål med kød og bønner

Bigus svinekød

Kål gryderet i polsk - er en kunst. For at forberede denne velsmagende retter har brug for de konventionelle produkter, og meget lidt tid. Og i dette eksempel, at forberede sig på multivarka Bigus, hvilket gør den anvendelig og nærende.

Kål gryderet med pølser i en gryde

Vegetabilske gryderet med kål

Kål gryderet med kartofler

Nye artikler