Braiseret kål med svampe i multivarka

Introduktion den mest enkle og velsmagende ret af den mindste mad og omkostninger. Kål gryderet med svampe - Universal fastetiden mad, som du kan tilberede hele året rundt og tjene som en side parabol eller som en separat skål. Og vigtigst af alt, i multivarka kål gryderet med svampe - det er meget simpelt, ligesom alle andre fødevarer. Og det er ganske hjertelig fad, fordi svampe populært æres som skovbrug, kød, vegetabilsk oprindelse kun givet af naturen.

Og hvis huset ikke vil blive vist frisk kål, kan det udskiftes syltede emnet, som i skålen, kan du tilføje revne gulerødder og kartofler vil. Og dem, der ønsker et solidt måltid kan tilføje kød og lægge det ud med en plantebaseret kost. Sådan koger kål med kød, se forrige opskrift.

Cabbage gryderet med svampe - trinvis opskrift

Braiseret kål med svampe i multivarka

pour kop Multivarki olie og lå første halvringene snittede løg, tilsæt tomatpuré, salt og peber. Alt blandes grundigt.

Braiseret kål med svampe i multivarka

Det næste lag lagt sauerkraut og skiver svampe gennemsnit skiver. I vores opskrift bruger svampe, som ikke er finurlig for at udarbejde og uden for sæsonen, kan du bruge dåse.

Braiseret kål med svampe i multivarka

Tilsæt snittede halm frisk kål, hæld et glas kogt vand, bedre bouillon, laurbærblade og sat til at smage drys med tørrede krydderurter.

Braiseret kål med svampe i multivarka

Luk låget Multivarki, skal du indstille til "Quenching", først indstille timeren i 1 time, og derefter grundigt blande alle ingredienserne og fortsætte madlavning samtidig det samme beløb, indtil kål er blødgøre og svampe er klar.

Ifølge denne opskrift, kan du slukke kål med svampe på en konventionel pande, og tjene dem som en grøntsag side parabol til kød. Og endnu, kan fadet bruges som fyld og kog de mest lækre tærter med kål, som kan bages i ovnen eller steges i smør.

Nye artikler