Pasta nautisk

Med fuld tillid kan vi sige, at pastaen nautisk - et mærke af den indenlandske køkken og den mest eftertragtede familie måltid, hvilket ikke er svært at forberede og dyrt at brødføde en familie middag. Nok til at koge pastaen i saltet vand, så bør de være stegt med hakket kød eller på dåse kød og Naval måltid er klar.

Uvurderlige kvaliteten af ​​maden - det er lette at fremstille og tilgængelighed af produkter. Og dog, pasta nautisk - hjertelig og meget velsmagende måltid, hvad der rent faktisk forklarer denne popularitet.

Klassisk pasta nautisk opskrift

Pasta nautisk

Forbered alle de nødvendige produkter. Sæt pasta til at koge i en dyb gryde med saltet vand i 15 minutter.

Pasta nautisk

I en støbejern pan, varme olien, og ikke lange fry løg, hakket i små terninger.

Pasta nautisk

Når løgene let brunet og gennemsigtig farve skal tilføje fyldet, salt og peber. At hakkekød Jeg var ikke vil få brug for alle de klumper under omrøring, indtil de er møre.

Pasta nautisk

Tilsæt hakket kød kogt pasta og fortsætte stegning på en høj varme, kraftig omrøring i 3-4 minutter.

Pasta nautisk

Det er nødvendigt at arrangere på plader, til toppen tilføje en smule bevoksning. Serveres med ketchup.

Tips til opskriften:

- Hakket kød til pasta kan købe eller tilberede svinekød eller oksekød. Du kan også bruge dåse gryderet og sat i den samme mængde som kødet.

- Hvis du bruger en gryderet, tilføjer så er det nødvendigt, sammen med den kogte pasta og derefter steges ved høj varme, kun til pasta tog en olie.

- Men han hakket rå pasta bør stege, indtil gjort, hvilket vil kræve omkring 10 minutter, men på samme tid forsøger ikke at Kog.

Nye artikler