Opskrift: Pasta med stuvet kød

Anna Yakunin "Hjem madlavning": pandekager med stuvet kød

Overhovedet ikke kan du spise indstilles

velsmagende og sunde. I "Hjem madlavning" kan ikke kun spise, men også til at lave mad.

læs mere

Når du har brug for hurtigt at forberede frokost eller middag, pasta med kødkonserves er en god mulighed, da det er en ret appellerer til mange. På pasta pakke vinder puljen af ​​gryderet, 1-2 løg, hvidløg, salt, peber og andre grøntsager og krydderier efter smag. Kogt pasta i kogende saltet vand indtil den er klar, og derefter kaster en si til alle flydende glas, kan vaskes med yderligere kold vand pasta. På fedt gryderet af stegt hvidløg, løg og andre grøntsager til de er gyldenbrune. Tilsæt kogt kød, ælte den med en gaffel, så der ikke var for store stykker. Salt og peber i 5 minutter, indtil gjort, så dumpet i gryden og pasta under konstant omrøring, opvarmes. Sluk derefter ilden og pasta lagt ud på plader.

Pasta med tushenkoj gryde med

Sprede kogt pasta med dåse kød kan opnås ved bagning dem i en gryde. Den 4. standardstørrelse pot får brug for en halv pakke pasta, kan af kød, løg, 2 spsk. l. flødeost og smør, 1 spsk. l. mel, 1, 5, art. mælk og forskellige krydderier til at smage. Kog pastaen indtil halvdelen kogte, stegte løg, kødkonserves tilføjes det. Sætte uden låg over medium varme og fordampe alt fedtet under hyppig omrystning, tilføje krydderier. Samtidig, færdiglavede saucer - mel med en skefuld olie steger et par minutter over medium varme, derefter langsomt under konstant omrøring, hæld mælk og kog ved svag varme i 10-15 minutter, tilsæt derefter flødeost, salt. Forstyrre behovet kontinuerligt til osten smeltet, men ikke brændt. Dernæst forsigtigt blande pasta med kødkonserves og færdiglavede saucer. Gryder smurt med smør og sprede blandingen ind i dem, drysset med revet ost. Bages i en forvarmet 200 ° C ovn til de er gyldenbrune.

Pasta med tushenkoj svampe

Til pasta med kødkonserves på den klassiske opskrift, kan du tilføje svampene til fadet er blevet velkendt for nogle nyhed. Behov for madlavning pasta 300 g, kan kød, 300 g svampe, gennemsnitlig løg, vegetabilsk olie, salt og peber. Madlavning starter med de samtidige to trin - kogende pasta og stege svampe og løg, som er rede disse produkter bør falde sammen i tid. Mens koge over høj varme vandet til pastaen i gryden, bør du begynde stegning svampe. Løg fint skåret, gryden hældes vegetabilsk olie og let stegt løg før tilsætning svampe. Tilsæt svampe, skåret i små tern, steg dem i ca 15 min., Under konstant omrøring, før du slukker branden peber og salt. Når vandet koger pastaen er kastet ind i det og kogt indtil de er bløde, omrøring konstant, så de ikke hænger sammen og ikke holder sig til panden bund. Fra panden drænet næsten alt vandet, der forlader lidt på bunden under pastaen. Åbn dåse kød skåret i banken, så den ikke falder ud i ét stykke, og derefter hælde den gryderet på pasta og vente, indtil indholdet begynder at koge. Efter kogning, tilsæt sauteed svampe og løg, kogte sammen i 5-6 minutter, hvorefter fadet kan betragtes klar.

Nye artikler