Kartoffel kroketter med bacon og ost

Deres smag er ikke muligt at forveksle, men udsigten er sammenlignelige kun med kødboller, men processen er meget anderledes. Stegt lidt sprød, fyldt og ikke fyldt, er de altid velkomne. Snarere er det en side parabol eller snack, selvom de kan indsendes som en separat skål. Generelt kroketter - denne delikatesse, som altid hurtigt komme til en ende ...

    Fremstilling:

non-stick stegepande uden olie steges over medium varme bacon hakket i små stykker til lysebrunt, 3-4 minutter. Overførsel til en plade og lad afkøle.

Forbered kartoffelmos (måde at se den tidligere opskrift). Tilsæt æggeblomme, ikke groft hakkede grønne løg, stegt bacon, mel, lidt salt og stadig forbinde. Skær osten i små tern, 1 cm. Til skiftevis anvender hvert stykke ost sauce og danne runde perler med en diameter på 2-3 cm. I dette tilfælde skal osten bo på center kroketter.

Pisk æg med mælk. Hver bold rulle i mel, derefter obmoknite i æg blandingen og rulle i rasp.

Varm olien på en pande og steg parterne på alle sider kroketter til de er gyldenbrune på medium varme. Sæt en skål med et stykke køkkenrulle og lad det dræne den resterende olie.

ostefremstilling smager mere blid og bacon kartoffel croquettes bliver mæthed. At spise dem er en fornøjelse! Det er en skam, at de ikke kan få nok ...

Nye artikler