Opskrift stegt aubergine i æg dej

Aubergine stegt i dej - den højtelskede sæsonbestemt forretter, som er meget populær og har mange madlavning muligheder. En af de mest almindelige, ud over æg og gryderet - en ristet aubergine på panden i æg dej og panering, som er let forberedt og opnået meget velsmagende.

Detaljerede opskrift stegt zucchini, har vi allerede set, at processen er identisk. Kun aubergine, zucchini i modsætning hertil skal være pre-salt til den afdøde ejendommelige vegetabilske bitterhed.

Recipe ristede auberginer i æg tempura panerede med rasp

Opskrift stegt aubergine i æg dej

Vask aubergine, tør og skæres moderat tynde ringe. På hver side lidt salt og henstår i 20 minutter til flydende glas med bitterhed.

Opskrift stegt aubergine i æg dej

I mellemtiden forberede tre små, dyb skål. I en af ​​dem hæld melet i en anden piskeris æggene med salt og sort peber, og en tredje lå rasp. Alternativt skæres stykker af aubergine første kast i mel, derefter dyppe i dej og rasp efter zapaniruyte.

Opskrift stegt aubergine i æg dej

Varm olien og steges i gryden aubergine på begge sider indtil de er gyldenbrune.

Opskrift stegt aubergine i æg dej

Det færdige snack aubergine Sæt på papirserviet for at fjerne overskydende olie, og derefter kan føres ind på bordet måltid.

Som du kan se processen er ikke svært, som selve opskriften. Paneret stegt aubergine i æg dej i panden kan tilberede selv en uerfaren kok. Ælt dejen kan være på mange måder, for eksempel mel, og æg kan tilsluttes i en skål med alle mulige krydrede krydderier og det færdige fad, serveret med en krydret tomatsauce som en appetitvækker til ferien fest.

Nye artikler