Opskrifter Beef Bourguignon

Oksekød "i Kungurskye" af Eugene Kungurova

Eugene Kungurov har fænomenal

stemme. Hans sexede baryton handlet Lara Katsov førende programmet "Hjem madlavning", den mest eksklusive måde. Hun lavede mad til ham luksus kyllingevinger i en kinesisk sauce, og han delte en unik familie opskrift.

læs mere

Oksekød Bourguignon

Ingredienser:

1 kg oksekød (ingen brækket)

300 g bacon

0, 5 liter rødvin i Bourgogne

50 ml brandy

2 porrer

Flere små syltede løg

2 gulerødder

16-20 svampe eller porcini mellemstørrelse

1 spsk. mel skeen

100-130 g fedtholdige bacon

2 spsk. olivenolie (du kan tage solsikke lugtfri)

4 fed hvidløg

2 spsk. spiseskefulde smeltet smør

greens (timian, rosmarin, porrer, persille), laurbærblade, sort peber, salt, krydderier "bouquet garni '

Som madlavning oksekød Bourguignon:

  1. Peel løg og gulerod, fint skåret. Skær bacon strimler ret kort, steges i vegetabilsk olie i en stegepande over medium varme.
  2. Transfer kød plade. Steg løg og gulerod til de er gyldenbrune på stævnen. Reducer varmen og holde gryden på komfuret i 3-4 minutter.
  3. Så forskyde løg og gulerod i en separat plade. Vaske og skæres i små terninger af kød (ca. 4x4 cm), rulle i mel og brun på medium varme i samme gryde i 5 minutter.
  4. Tilsæt tidligere stegte grøntsager, cognac og vin. Bland en skovl, holde på ilden, så længe væsken ikke forbliver i mængden af ​​3/4 af det oprindelige volumen.
  5. Overfør indholdet af gryden i en tykvægget gryde, sætte krydderier 'bouquet garni' (løg og urter), bringes i kog for at simre.
  6. Cover og i 3 timer ovn forvarmet til en temperatur på 160 ° C. Vaske, tørre og skær champagneproplukke caps. Steg i en separat gryde i smør.
  7. har brug for at stege over medium varme indtil den er gylden. Læg porrer, skåret i skiver og syltede løg. Fjern fra sauterpande laurbærblad og "bouquet garni" og kassér.
  8. Put stegt bacon, svampe og løg. Podsolite, tilføje tørrede krydderier, hakket hvidløg og omrør.

Beef franske bagte kartofler

Ingredienser:

500 gram magert oksekød

500 g kartofler

3 små løg 300 g fast ost

2 spsk. spiseskefulde mayonnaise

krydret sennep

fedt

salt

Sådan tilberede oksekød på fransk:

  1. Det er ønskeligt kød marinate natten over. Skær kødet det ikke er meget tyk skiver, salt, peber, sennep og sprede det i køleskabet.
  2. Hvis du ønsker at gøre et måltid hurtigt, skiver af oksekød frastøde hammeren, krydr med krydderier efter smag, og start madlavning. Skræl kartoflerne skrællet, vaske det, skæres i tynde skiver, krydr med salt smag og blandes med mayonnaise.
  3. Tykkelsen af ​​kartoffelskiverne bør være omtrent den samme som tykkelsen af ​​kødstykkerne. I dette tilfælde vil de lave mad på samme tid. Skræl løget, skæres i tynde halve ringe.
  4. Smør fadet, lægge et stykke kød på toppen - løg, kartoffelskiver. Drys med ost, revet på et groft rivejern.
  5. Placer fadet i en ovn. Stegt kød i ca. en time ved en temperatur på 200 ° C.

Videoretsepty retter oksekød.

Nye artikler