Tomatsuppe gazpacho eller en opskrift på Halloween: en ikke-alkoholisk drik tomat "Blood of Dracula" (med billeder)

Spansk tomatsuppe gazpacho suppe er så forbløffende, at aftenen før Allehelgensdag, i opskrifter festlige retter til Halloween, han mirakuløst bliver til en sodavand tomat med en frygtelig navnet 'Blood of Dracula'. Generelt er den spanske tomatsuppe gazpacho - vil kold suppe, men til en fest på Halloween tjene det let opvarmet, er det ikke tomatjuice, og "Blood of Dracula".

Tomatsuppe gazpacho eller en opskrift på Halloween: en ikke-alkoholisk drik tomat

For at forberede denne magiske spansk kold tomatsuppe, vi har brug for:

tomater - 2 store, tomat juice - 150 ml, Tabasco sauce (kan være enhver anden hot sauce) - 1/2 tsk basilikum - 50 c, olivenolie - 50 gram, salt - at smage.

Hvordan til at koge suppe Gazpacho, t. E. Ikke-alkoholiske drikke på Halloween. ???? For at gøre suppen Gazpacho tomat (opskrift classic), sat i en blender hakket tomat udsnit, hot sauce, salt, tomatsaft og male alt indtil glat. Spansk kold tomatsuppe gazpacho klar.

Tomat suppe kan bringe til bordet ved at tilføje olivenolie i en skål med kiks, fint udskæring agurker med friske basilikumblade.

Men hvis vi forbereder en sodavand på Halloween, så vil det have lidt mere besvær. Men frygt ikke, vil det tage længere tid end udarbejdelsen af ​​suppen Gazpacho. Opvarme tomatsuppe over svag varme og hældt i glas, hælde olivenolie på toppen og pynt med basilikum foldere.

Nye artikler