Opskrift: røræg på et par

Retterne er dampet, anses for at være den mest nyttige og kosten, der ikke er olie i dem, og alle de næringsstoffer bevares. Damp omelet egnet selv for dem, der følger figuren eller er involveret i sport.

Air omelet i en damper

Opskrift: røræg på et par

Hvis der er en trykkoger, kan du tilberede en vidunderlig luftig omelet, som vil blive nydt af alle. Parabol prigorit ikke, får du en usædvanlig blid.

Hvad du har brug for:

    ,

  • 2 æg
  • 100 ml mælk
  • , salt og peber - efter smag

Sådan koger en omelet i en dobbelt kedel luft:

  1. 3 en lækker morgenmad i en fart

    Har du lyst til at forberede en fuld hot

    Morgenmad i 10 minutter? Der er ikke noget nemmere! På menuen: ost pandekager med en hemmelighed, en croissant sandwich "Cæsar salat med kylling" og havregryn "Apple Pie".

    Opskrift: røræg på et par

    Tuden Vladislav

    læs mere

    Du skal først til at køle æggene, derefter piskeris dem piskeris eller en elektrisk mixer, tilsæt mælk. Tilsæt salt og peber er nødvendigt, til en forandring, kan du tilføje skiver af skinke, tomat, peberfrugt, rejer eller friske krydderurter. Det skal forstås, at alle disse komponenter kan øge kalorieindhold retter.

  2. Alle de nødvendige komponenter til at hælde omelet i damper cup efter børstning det med vegetabilsk olie og drej timeren i 20 minutter. Pynt fadet kan være grønne ærter og urter.

Til en solid morgenmad var mere, er det muligt at stadig varm omelet på toppen rist ost, resultatet er en meget appetitvækkende skorpe. Denne mulighed er kun egnet til dem, der ikke følger en streng diæt og mener ikke kalorieindholdet i hver skål. Og hvis du ikke kan leve uden den søde, kok en omelet original recept maestro Alexander Seleznev!

Røræg i multivarka

Af samme opskrift kan være ti minutter at tilberede en omelet og multivarka. I skålen til madlavning, du har brug for at hælde vandet med to tredjedele, er det nødvendigt at sætte oven på søjlerne for dampende retter. Alle de ingredienser, du har brug for at blande og hæld i silikone forme til kager og læg dem på grillen. Med funktionen "Dampning" kan fremstilles en vidunderlig omelet.

Den oprindelige omelet bank

Opskrift: røræg på et par

Hvis der ikke Multivarki eller dampere, giv ikke op en lækker omelet. Det er muligt i dette tilfælde at anvende de midler ved hånden, at der i enhver husmor på lager.

For eksempel, hvis du har briller eller små banker, røræg kan koges i dem. Opskrift standard, vil antallet af æg afhænger af antallet af portioner. Til fremstilling du har brug for at hælde en gryde med vand og dåser af blandede ingredienser, der er lige på bunden.

Omelet fra banker går meget let, og resultatet er en slags tårn børn sådan clearance bør være ligesom. Tilberedningstid vil afhænge af formene, for eksempel i en krukke med babymad parabol er klar på 10 minutter.

Nye artikler