Hjertelig og barsk: Pearl byg grød med stuvet kød - video opskrifter derhjemme

Hvis du ikke kan lide byg - så du bare ikke ved, hvordan man kokken det ordentligt. Skålen viste sig at ære, bør være særlig opmærksom på udarbejdelsen af ​​korn. Før madlavning det skal vaskes grundigt, og så være sikker på at suge. Til dette formål er det nødvendigt et glas byg til at tage en liter vand. Soak gump nødvendige for 3-12 timer. Jo længere hun vil blive gennemblødt, jo mere mørt og velsmagende get grød.

Efter gennemvædning dræne væsken, skylles igen og hæld byg har to liter isvand. Først da det kan sættes på ilden til at lave mad. Tilberedningstiden af ​​byg grød ikke er mindre end 1, 5 timer.

Der er mange opskrifter byg grød med stuvet kød. For en af ​​de mest uprætentiøse behov:

- 1 spsk. perlebyg;

- 2 gulerødder;

- løg;

- Bank of sprængt oksekød;

- 2 liter vand;

- friskkværnet peber og salt efter smag.

Forbered perlebyg. For at gøre dette, skal du vaske den med vand op til den maksimale gennemsigtighed. Sættetid bagdel på 6 timer. Dræn. Det kan være lidt tør, hævede korn, placere dem i et dørslag.

Hæld i gryden isvand og sat i brand. Efter kogning vand koge grød 1 time og ved lav varme. Denne gang er tilstrækkeligt til at sikre, at byg er blevet næsten færdig. Til grød viste sig mere smuldrende, skal du koge det i et vandbad. For at gøre dette, skal du placere den forberedte gryn i en gryde og dæk med vand. Sæt gryden i en beholder med vand og grød simre i 6 timer. Nogle husmødre foretrækker ikke at lave mad, og zaparivat perlebyg i en termokande. I dette tilfælde, alt det forberedende arbejde til det trække forbliver de samme. Kornene termokande skal kvælde i mindst 12 timer. Du kan falde i søvn om aftenen byg, tilsæt vand, og om morgenen nyde en lækker grød. Du kan koge byg og multivarka på mode "Kashi" eller "Boghveden". I dette tilfælde bør timeren indstilles til en time.

I mellemtiden, vaske og rense gulerødder. Den tørrede rod rist.

Rengør pæren fra skræl og skyl med vand. Hak det i små stykker. For løg, hvis det ønskes, kan man tilføje et fed hvidløg, hvilket også er nødvendigt for hakkes fint.

Sæt gryden med høje sider på bålet. Put det i fedtet fra gryderet. Hæld lidt varmt vand, læg grøntsagerne og steg. Stærkt ikke stege, gulerødder og løg skal købe en lys gylden nuance.

Når byggen er næsten klar, dræne vandet. Tilsæt grøntsager til grød, som er i gryden. Alle mix, salt og peber. Dæk panden med et låg. Så grød indtil kogt i 30 minutter. Hvis det næsten er syde, gryderet, tilføje og bland alle igen. Hold grød på bålet i 2-3 minutter. Tilfredsstillende og enkel parabol er klar. Serveres budding til bordet varmt.

Nye artikler