Kartofler bagt med ost i ovnen

Kartofler er den vigtigste fødevare for de fleste mennesker. Det er på grund af tilgængeligheden, i alle henseender, samt for den pris, kartofler vundet sådan popularitet og anerkendelse. Brug kartofler overalt. Hvilket kun midler og hvilke fødevarer ikke eksisterer med dets anvendelse. Og en af ​​dem, det er bagning, da det er i ovnen, og selv i en kombination af ost, er det fantastisk ...

Det er umuligt at kort forklare smagen af ​​denne skål. Overalt, hvor der er en ost, selv om i en bolle, så sådanne fødevarer altid viser sig lækre.

Potato ost

Du er nødt til at købe, er ikke en stor kartoffel. Det er tilrådeligt at tidlig samling. Ren, skyl og plads i gryden. Tilsæt vand til helt at dække kartoflerne, smag til med salt og kog over medium varme, indtil kartoflerne er klar, men ikke fordøje.

Kartofler bagt med ost i ovnen

I en dyb skål Sæt revet parmesan ost, tilsæt en tilstrækkelig mængde af finthakket persille og dild, sætte tørrede urter, krydderier, salt og peber, tilsæt hakket hvidløg og bland det hele grundigt.

Kartofler bagt med ost i ovnen

kogte kartofler, dræn, skylles med koldt kølevand og hver kartoffel våd rulle i tortom ost.

Kartofler bagt med ost i ovnen

Lay belagt med ost til bagning kartofler, kan drysses på toppen og sende den resterende ost i den forvarmede ovn. Madlavning 10 minutter ved 180 grader.

I mellemtiden mens bekymrer kartofler med ost, skåret i tynde og lange skiver bacon og steges i en gryde med olivenolie i 2-3 minutter over medium varme.

Som tiden går, satte ispechonny kartofler i en skål til foder, sætte stegt flæsk med smør og drys med ost og friske krydderurter.

For fans af denne type af vegetabilsk, kartofler med ost - en unik finde samt kartofler og skinke!

I en bagt kartoffel bevarer de fleste af de næringsstoffer og gavnlige egenskaber. Og vigtigst af alt, smagen er bare fascinerende, og endda ost og bacon - bare lækkert!

Nye artikler