Braiseret svinekød med zucchini

Til frokost, når et presserende behov for at gøre en velsmagende og tilfredsstillende, vil zucchini og svinekød være på det tidspunkt. Huske opskriften er ikke nødvendig, fordi den braised svinekød med zucchini er ikke finurlige retter, der kan tilberedes på forskellige måder, og det altid viser sig den samme lækre. Kombinationen af ​​svinekød og zucchini god mulighed, det bedste, du kan lave mad til middag.

Generelt kan svinekød tilberedes i næsten enhver fad. Sådant kød er ikke dårlig kombineret med næsten alle grøntsager. Sæson, når selv squash ikke er tilgængelige, anbefales det at koge stege kartofler, der laver mad hurtigt og nemt.

Pork græskar opskrift med billede

Braiseret svinekød med zucchini

papirmasse svinekød chop ønskelige hals vilkårlige små stykker som til stege.

Braiseret svinekød med zucchini

I bundkarret, varme og brun kødet lang. Derefter tilsættes de hakkede løg halv-ringe eller terninger, rør rundt og kog tilstand slukke indtil kogt kød, ca 10 minutter.

Braiseret svinekød med zucchini

Ved den tid forberede zucchini: skære dem tynde skiver, og grønne chop vilkårligt.

Braiseret svinekød med zucchini

Efter 10 minutter skiveskåret zucchini overførsel til en gryde, tilsæt krydderurter, salt og peber. Grundigt omrør og steg først på medium varme i 2 minutter og derefter dække med låget og fortsætte med at simre i yderligere 5 minutter.

Braiseret svinekød med zucchini

Den færdige skålen pour plader og tjene stege svinekød varmt til den daglige måltid.

Hvordan man laver zucchini

Som for slukning af behovet for at forberede squash, indtil det er moderat blød, men ikke til at fordøje, anderledes, med en lang varmebehandling dræber mest nyttige egenskaber. Normalt præparatet tager ikke mere end 10 minutter. Selv hvis du bruger en række grøntsager såsom squash, kan du koge endnu mindre. Og deres salater serveres på alle i deres rå form.

Nye artikler