Sommer salat

Dette er ikke en klassisk opskrift på vinaigrette, hvor agurkerne skal være til stede bevaret. Vinaigrette - en populær salat og har dybe rødder, men det fik meget populære i post-sovjetiske gange, når folk ikke var ødelagt af en overflod af produkter og beskedne i deres ønsker ...

Den vigtigste sæson begynder i august roer, men denne form for grøntsager er ikke kræsne og vokser på en hvilken som helst løs jord. Det er derfor, vitamin salat vinaigrette kan fremstilles i løbet af året, og om muligt, konserves til frisk forandring.

Sommer salat

I dette tilfælde vil vi føje til salat og æble erstatte pickles på frisk. Og grøntsager, der har brug for at koge, vi bage dem i ovnen. Ellers vil salat ikke være forskellig fra den klassiske én.

Vitamin vinaigrette salat trinvis opskrift

Grundigt skylle grøntsager afskårne ender, sætte dem i folie, den ene oven spoon vandes olie stramt wrap og bages i en ovn ved en temperatur på 180 grader, mens rødderne ikke bliver bløde. Anslået tid - en halv time.

Sommer salat

Når klar, grøntsager flyttet fra ovnen og frigør folien fra at give cool.

Sommer salat

Efter fuldstændig afkøling, fjerne skræl med ristede grøntsager, undtagen roer og skær dem i små terninger. Tilsvarende skiver agurk og æble hver for sig. Skåret frugt, så for ikke at vendte gul, drysset med citronsaft. Alle hakkede ingredienser samle sig i en dyb skål.

Sommer salat

Ifølge listen, satte grøntsager grønne ærter, og kan være en lille smule mere, og så bland det hele grundigt.

Dernæst forberede svær vitamin salatdressing: I en lille dyb skål hæld 3-4 spiseskefulde vegetabilsk olie, tilsæt hakket hvidløg, peber, salt og blandes.

Sommer salat

Det er fortsat kun at skære roerne, som vi har udskudt enden. Dette skyldes, at roer har ikke haft tid til at male resten af ​​produkterne. Skær rødbeder i tern, hæld den resterende smør og bland separat.

Sommer salat

Tilsæt grundlæggende grøntsag i en skål, til de resterende ingredienser. Refill kogt krydret fedtet sauce og bland grundigt.

Sommer salat

russisk salat - det er en stor ferie forretter, der serveres kold og den eneste frisk formular.

Tips til recept:

- Yderligere salat kan bønner og løg samt kendte udførelsesformer vinaigrette med tilføjelse af kødprodukter og svampe.

- at påfylde vinaigrette kan være enhver. Traditionelt lavet af eddike, men så godt, ikke dårligt kombineret med sennep salat dressing.

- Ved tilberedning roer skræl ikke ren, og når kogt til fuldt kogte skal tage hensyn til størrelse og afhængig af, at roerne koge 40 til 60 minutter over moderat varme.

Nye artikler