Borsch klassiske opskrift

Dette er måske den mest berømte skål af slaverne. Fødestedet for borscht anses for Ukraine, som er meget kontroversiel, men vi vil ikke bevæge sig væk fra det vigtigste tema. Det er ikke mindre ind i Rusland og andre nabolande. Hver spises med en ske af Borsch mætte kroppen mest nyttige næringsstoffer og vigtige vitaminer.

Fantastisk, hvis der ejede deres jord til at dyrke deres egne grøntsager og frugter. Meget rart at slentre gennem den duggede græs og på farten få friske rødbeder, gulerødder, løg og hvidløg. Men, selv om der ikke er nogen haven eller hus i landsbyen, disse produkter kan nemt købes i butikken eller på markedet. Borscht er fremragende og fantastisk i de varme sommerdage, og varmer os i de kolde vintermåneder.

Classic opskrift borscht

Til at begynde med, tage oksekød og skær den i små stykker. Så i en gryde sætte kød og tilsæt vand indtil det lige dækkede udsnit af oksekød. Krydr med salt og sted over medium varme. Bring i kog, reducere varmen til lav og simre i 1-1, 5:00 indtil da, indtil fri vil være muligt at gennembore kødet med en gaffel. Vi vender os til grøntsagerne. De vil lave mad i kylling bouillon. Selvfølgelig kunne det udskiftes, og oksekød bouillon, som vil forblive på madlavning kød.

I en stor gryde, bring bouillon og vand i kog. Skræl kartoflerne og skær dem i små stykker. Kål og hak med kartofler, tilsæt den kogende bouillon.

I mellemtiden smeltes 1-1, 5 spsk smør i en stegepande over medium varme. Tilføje til det skrællet og finthakket løg, salt 1/4 teskefuld salt og kog i ca. 3 minutter under hyppig omrystning, indtil væsken ikke bliver gennemskinneligt. Derefter tilsættes gulerødder og fortsætte med at koge i ca 4 minutter, indtil grøntsagerne er møre.

Skræl og skæres i stave eller riv roer. I samme gryde, som blev anvendt til fremstilling af en gulerod og løg, sukkerroer mix, vand (eller tomatjuice), tomat eller tomatsovs, citronsaft og sukker. Tilsæt 1 tsk salt 5 med 1/8 tsk stødt sort peber.

Citronsaft vil holde den mættede lyse rødbede borscht farve og giver et behageligt syrlighed og sukker afbalancerer syre. Dæk panden med et låg og bringe suppen i kog, så reduceres varmen og lad det simre i 25-35 minutter, eller indtil roerne vil ikke blive blødere. Skræl hvidløg og passerer det gennem løgfrø, tilføje til puljen. Når kartoflerne er møre, tilsæt roer og oksekød suppe. På dette tidspunkt skulle det være blødt.

Hvis mere som en suppe uden kød, kan oksekødet stamme gennem en fin sigte og bruger kun bouillonen.

Klar suppe kan igen tilføje salt og peber. Hæld det i skåle, pynt med finthakket frisk dild og grønne løg. Traditionelt suppen kan du tilføje en skefuld creme fraiche.

I dag kan du finde sorter af Borsch meget - elsket rødbeder suppe med grøntsager disse dage er lavet af en række forskellige grøntsager og forskellige slags kød produkt endnu eksisterer suppe med fisk! Alligevel er de grundlæggende komponenter betragtes udelukkende roer og kål, og derefter alt andet.

Nye artikler