Terrin af bønner - en komplet kilde til protein - video opskrifter derhjemme

Terrin af bønner - en komplet kilde til protein - video opskrifter derhjemme
  • Main
  • Food
  • pate bønner - en komplet proteinkilde

I Europa havde bønnerne blevet importeret fra Asien og fra Amerika - Christopher Columbus. Amerikanske bønner på først blev anset for kun en dekorativ plante, dens smag blev værdsat af europæerne senere. Amerikanske Grain bønner og asiatiske, som også kaldes "kikærter" er en kilde til værdifuld vegetabilsk protein.

Bønner er ikke kun meget nærende, indeholder komplekse kulhydrater, til gavn for den menneskelige krop, og til hurtigt at tilfredsstille din sult, den er rig på protein og grøntsager. Ifølge indholdet af bønner protein er næsten lige så fisk og kød, idet der tages hensyn til, at det vegetabilske protein fordøjes i den menneskelige krop bedre, selv overgår dem. Hvis vi sammenligner det samme antal bønner med fisk og kød, fuld af protein i det vil være mere. Ud over disse næringsstoffer, dette repræsentative bælgplante indeholder også en forudsætning for vævsfordøjelse, et fuldt spektrum vitamin og mineralske salte. Ifølge sin næringsværdi den vedrører diætetiske produkter.

Hvordan forbereder Kylling leverpostej - se videoretsept! Men et sådant produkt vil blive kun anses bønner, hvis du koge det ordentligt. Den omstændighed, at hylsteret dækker dens kerner er indeholdt i en stor mængde af magnesium- og calciumsalte. Den kemiske sammensætning af denne kappe er meget lig en æggeskal. Hvis du koge bønnerne uden først at behandle det, mineralsalte bliver en årsag til oppustethed, forårsage en følelse af tyngde i maven, fordi de ikke optages i den menneskelige krop. Derfor bønner før tilberedning bør lægges i blød i vand ved stuetemperatur med en lille mængde salt. Calcium og magnesium, bare gå ind i saltlage, som så skal tømmes. Majs bønner efter iblødsætning det bliver blødt og mørt.

pate bønne

Sådanne kerner en særdeles velsmagende paté og luft - en komplet protein morgenmad for enhver vegetar eller bodybuilder. For at gøre det mere spiselig i en tærte, kan du tilføje svampene.

Det er nødvendigt at:

200 g røde bønner;

150 g friske svampe eller 50 g tør;

1 løg pære;

2-3 fed hvidløg;

2 spsk. skeer sojasovs;

2 spsk. olivenolie;

friskkværnet peber. Hvordan forbereder:

  1. Bønner blød i en halv time i saltet vand, så kog indtil den er klar. Broth pour.
  2. En pære ren og skæres i små terninger.
  3. Svampe vaske, om nødvendigt, tørre og hakkes fint. Forvarm en stegepande olivenolie, steg løg i det, indtil gyldenbrun, så svampe - indtil da, indtil vandet er fordampet helt.
  4. Sæt pan kogt bønner, tilsættes lidt bouillon, hvor det blev kogt, sauter det med svampe og løg i 10-15 minutter.
  5. Hvidløg Hak, sat i en gryde, bland alle og hæld sojasovs.
  6. Sluk deri bønner til 2-3 minutter og genindlæse indholdet af gryden til vinkelsliberen blender.
  7. Peremel indsætte indtil ensartethed.
  8. Det kan tjene som en snack, smurt på hvidt brød eller toast, som i varmen og afkøles.
  9. Hold en pasta kan være flere dage i køleskabet, ved at forskyde det i en beholder med et stramt låg.
Nye artikler