Suppe Kulmule - opskrift

Original madlavning filet af kulmule

Heck - et lavt kalorieindhold fiskeretter, som

sikkert blive kaldt nyttig og kosten. Der er mange opskrifter på denne lækre fisk.

læs mere

Heck - en rigtig finde for elskere af fiskeretter: det er billigt, der sælges i mange butikker, er rig på forskellige næringsstoffer. I sådanne fisk indeholder vitamin A, E, B-gruppen, iod, jern, calcium, fluorid, magnesium og så videre. E. Whiting Regelmæssig indtagelse forbedrer stofskiftet, og normaliserer blodsukkerniveauet.

Fiskesuppe med ris Hake

Ingredienser:

350 g af kartoffelknolde

50 gram basmati ris

50 gram løg

Laurel blad stykker 1-2

2 friske grønne løg stilk

380 gram kulmule

friskkværnet peber efter smag -by

1/4 frisk persille

50 gram gulerødder

1, 6 liter vand

salt - efter smag

Som kulmule madlavning suppe med ris:

  1. Kartofler ren, skylles og skæres i terninger. Sæt det i gryden og hæld koldt vand. Sæt gryden på komfuret og tænd høj varme.
  2. Når vandet koger, reducere den til en minimumsværdi. Mens kartoflerne er kogt, skræl gulerødder og løg. Gulerod gnide på en fin rivejern, og løg skåret i små tern.
  3. Wash tidligere optøet fisk (hvis det var frosset) og skæres i stykker af dens gennemsnitlige tykkelse. Glem ikke at fjerne indvolde og hoved kulmule afhængig af tilgængelighed.
  4. Når kartoflerne er klar halvdel, sat i en gryde ituskårne gulerødder og løg. Tilsæt forvasket ris og salt.
  5. Mix igen bringe vandet i kog og reducere varme. Derefter tilsættes til stykker af fisk. Når suppen koger Heck ved høj varme, reducere den til et minimum.
  6. Kog indtil kogt fisk. I mellemtiden, vaske og hak greens. Når kulmule er klar, skal du sørge for, at ris og kartofler er også fuldt forberedt.
  7. suppe peber, tilsæt laurbærblad og hakkede krydderurter. Bland, og efter et minut, fjern gryden fra varmen.

suppe Heck

Ingredienser:

1 kulmule (dybfrossen)

2-2, 5 liter vand

1 løg lille

1 mellemstor gulerod

5 Mellemstore kartoffelknolde

laurbærblad, salt, grønne - efter smag

allehånde / ærter - på forespørgsel

Sådan koger suppe med Heck:

  1. Vask og rene kartofler og gulerødder. Knolde er skåret i tern og gulerødder - med stjerner eller cirkler. Sæt grøntsagerne i kogende vand, så lad det simre i ca 10 minutter.
  2. Fisken også skylles og derefter skåret i stykker med en tykkelse på 2 til 3 centimeter. Sæt en gryde tilberedt fisk, renset hele løg, salt og kog i ca 7-10 minutter, indtil dælen ikke vil være klar.
  3. Derefter tilføje et par stykker blade. Hvis det ønskes, kan du også sætte i suppen et par ærter sort eller allehånde.
  4. Tilsæt finthakket friske krydderurter. På grund af dette dit første måltid af fisk vil blive endnu mere smag. Lad det simre i cirka 5 minutter på svag varme - og kan slukke.
  5. Din velsmagende suppe kulmule klar.
Nye artikler