Opskrift kartofler med pølse

Vi tilbyder en simpel opskrift på kartofler med pølse og peberfrugter. Parabol er forberedt hurtigt. Og det kan tjene som en hurtig frokost, snack eller aftensmad. Bagte kartofler med pølse - er en nem og hurtig måde at tilfredsstillende måltid når katastrofalt ikke nok tid til noget andet.

Listen over produkter, er meget let at justere, så den passer til dine præferencer. Noget kan øges, men noget - tilføje. For eksempel: sat ud kartofler og kål, og derefter tilføje pølse. I hvert tilfælde bør man overveje smag og ønsker, samt brugen af ​​årstidens produkter som de bliver tilgængelige.

Bagt kartoffel pølse og sød peber

Opskrift kartofler med pølse

Tidlige Kartofler samling skylles grundigt, forsigtigt skrabet skræl, skylles igen og skæres i små stykker. I stegepande, varme olie og koge kartofler deri ved svag varme i 10 minutter med skjult låg.

Opskrift kartofler med pølse

Når kartoflerne vil være delvist slukket og klar, salt og peber, pre-mix, er pølsen derefter klippe og tilføje til panden.

Opskrift kartofler med pølse

Dernæst straks tilføje snittede peberfrugter og bland alle komponenter og steges over medium varme i 2 minutter.

Opskrift kartofler med pølse

Dernæst dække låget, fortsat koge pølser med grøntsager, uden at reducere temperaturen i yderligere 5 minutter, omrøringen.

Som et resultat, i løbet af kort tid ung kartofler pølser og sød peber klar. Ring så hurtigt som muligt alle ved bordet på en varm og lækkert måltid.

Nye artikler