Opskriften sennepspulver

Hvis du tror, ​​at en rigtig kok, kraftig sennep pulver fra færdigt - det er svært, så er du groft fejl. Faktisk alt er meget simpelt, du kun ønsker at og tilbringe et par minutter af gangen, og de mest populære hot sauce er klar. Selvom en masse muligheder, men klassisk sennep opskrift består hovedsageligt af tre hovedkomponenter - er sennep pulver, sukker og smør.

En række spisning sennep på butikshylderne er simpelthen fantastisk. Dette forklarer den popularitet og efterspørgsel af den varme sauce, der perfekt kombinerer med kød, især med koteletter. Men hvorfor betale mere, hvis det kan være hurtig og let at gøre derhjemme.

En enkel og hurtig opskrift af sennep pulver

Opskriften sennepspulver

I en dyb skål eller lille krukke drys tør sennep pulver, sukker og tilsæt lidt salt. Bland alle tørre ingredienser.

Opskriften sennepspulver

Vand Kog og afkøles til en temperatur på 50-60 grader, og derefter, små portioner af hælde vand, omrøre indholdet af beholderen indtil glat konsistens.

Opskriften sennepspulver

Som et resultat, efter grundig blanding, udløbet bør have flad og glat, ligesom fløde, moderat tæt og moderat flydende blanding.

Opskriften sennepspulver

Pour smør, rør grundigt og overføres til en krukke, dække og lægges i blød i 3-4 timer i et varmt sted i nærheden af ​​batteriet. Så fjerne og proppen i køleskab 2-3 timer, indtil de er møre.

Oftest, i hjemmelavet sennep sauce tilføjede lidt eddike og citronsaft, som i væsentlig grad forbedrer smag, sennep gør en mere udtalt og giver en særlig smag. Denne universelle sauce, som har en bred anvendelse.

Tilberedt sennep butik i en glasbeholder og altid med et stramt låg, så det længere bevare sin oprindelige friske smag og aroma.

Nye artikler