Lean dolma opskrift

Nej, det er ikke fyldte, som vi plejede at være pakket ind i kålblade, selv om teknologien er helt identiske. En vigtig forskel er dolma drue blade, som anvendes lage uden for sæsonen. Og resten, samt selve processen, samt metoder til fremstilling af en bred vifte af toppings, lignende ...

Fremstillingen af ​​dolma med billeder

Fint hakkede løg, Hak hvidløgsfed og steg dem i en gryde med 2 spiseskefulde olivenolie indtil løget er gennemskinnelig markant. Så skift indholdet af gryden i en dyb skål, tilsæt 1, 5 kopper ris, hakket mynte, salt, dryp med citronsaft og bland helt.

Lean dolma opskrift

Vask vinblade og suge dem i 2-3 minutter i kogende vand. Så lå hvert ark passe på ikke at beskadige start kogt fyldet, så du kan pakke. Forsigtigt, ikke for stramt pak dem og danne Dolma.

Lean dolma opskrift

Efter recept, sat på den nederste søm dolma overliggende lag i en tom gryde. Hæld på toppen med olivenolie og citronsaft. Hæld i vand, så fyldte vinblade helt nedsænket i vand, men ikke mere. Flad plade presse ned fra oven, så tilberedningen ikke mister magert dolma form og låg. Bring det i kog, så reduceres varmen til at lave mad og fortsætte med at simre i 40 minutter.

Lean dolma opskrift

I henhold til den vilje til at sætte i en skål til fodring, kan serveres med creme fraiche, friske grøntsager eller en krydret sovs.

Lean dolma opskrift

Dolma - en populær ret nu mange mennesker, en slags kål. Især udbredt i Kaukasus og i Centralasien. Fyldet, som hovedsageligt fremstillet ud fra hakket kød og ris sædvanligvis indpakket i drue blade og unge kogt i lidt vand.

Nye artikler