Laks med avocado sauce

Introduktion ukompliceret opskrift på laks i en sauce af avocado, så fiskene får mest saftige og meget mørt. Desuden sammenholdt med eksotiske produkter såsom avocado og limefrugter skålen erhverver citronskal og Eden smag.

Laks med avocado sauce

Med de fisk, vi rede hurtigt, først forberede saucen: Vask avocado, skrællet, skåret i små stykker og rul i en blender, indtil en homogen masse. Tilføj til blender presset citronsaft, hæld olivenolie, sætte løg og persille, tilsæt sennep, salt og peber. Rul mere, indtil alle ingredienser er ikke forene. Dernæst forberede laks: en stegepande med olivenolie varme, satte laksefileter huden ned. Drys lidt salt, peber og drys stege i 5 minutter. Derefter drejes og fortsætter ristning ikke mere end 3 minutter. Koge over moderat høj varme. Stærkt ikke overdrive. Når du er klar til at passere fisken i en skål til fodring, hæld den forberedte sauce.

Ved køb, vælge den tykkeste del af en slagtekrop, fortrinsvis frisk, som skal have en bestemt lugt. Også laks, ofte kaldet laks opskrifter, som du altid kan findes på vores hjemmeside.

Nye artikler