Opskrifter med agerhøne

Quail c granatæble sauce på tyrkisk

Kombinationen af ​​vildt kød og krydret sød og sur

saucer ofte findes i det østlige køkken. Men vagtler med granatæble - det er noget særligt! Det menes, at denne skål var en favorit af Hjurrem Sultan. Prøv det, og du koge vagtler på den oprindelige tyrkisk opskrift.

Opskrifter med agerhøne

Caterina Kapustina

læs mere

Hvis du ønsker at vælge de slagtekroppe agerhøns til madlavning, bør se under vingen af ​​en fugl. Hos unge personer under vingen huden blød og smidig. Hvis du bemærker nogen grønne pletter, er det bedre at afstå fra at købe dette produkt.

Ofte er agerhøns sælges frosne. Det betyder, at i første omgang skal afrime fuglen, vaske det og tarm, og først derefter gå videre til fremstilling af nogle retter. Som for halen, anbefales det at skyde med skind. Men fuglens hoved ikke er skåret normalt, men bare skjule under vingen. Men øjne, beskære og ben skal fjernes.

Den bedste akkompagnement til retter af agerhøns bliver lækre marinader og saucer med tilsætning af forskellige bær og urter. Også for disse formål kan bruges eddike med krydderier og hvidløg.

Partridge ovn

Ingredienser: flere fjerkrækroppe

4 spsk. spiseskefulde vegetabilsk olie

4 spsk. spsk smør

timian

laurbærblad

skalotteløg

1 spsk. spiseskefuld ribs gelé

50 g revet sukkerroer

bacon

brød

Som i ovnen til at koge Partridge:

  1. , bør marinere slagtekroppen før bagning. At skabe en mager sovsemix og smør og opvarme den resulterende blanding.
  2. Så hæld det agerhøns og kog i 10 minutter. Tilføj til fugl timian og laurbærblad og skalotteløg. Lav en lille brand under gryden og kog i cirka 40 minutter agerhøns.
  3. løber slagtekroppen og omhyggeligt belaste bouillon efter dette tidspunkt. Derefter sætte suppen i en gelé ribs og revet roer.
  4. koges den resulterende blanding, og efter et par minutter, fjern gryden fra varmen. Smør, blandes med salt og timian, og derefter gnide ind i agerhøns.
  5. forsigtigt wrap slagtekroppen i fint skiver bacon plast marinere og sat på et køligt sted i 90 minutter. Arranger skiver på bagning af brød, smurt med smør og sted på toppen af ​​marineret agerhøne.
  6. Bake fugl i en ovn forvarmet til 180 ° C i ca. 20 minutter. brød skal derefter fjernes og kroppen skal være forberedt yderligere indtil den er gylden.
  7. Ready agerhøns igen sat på ristet brød, hæld saucen og server.

Partridge i spansk

Ingredienser:

kroppe af fugle

100 g smør

2 appelsiner

vindruer

Sådan tilberede en agerhøne i spansk:

  1. Cooking muligt og uden bejdsning. For at starte slagtekroppen skal skylles og renset, skåret i halve og steges i smør, indtil en lys gylden brun.
  2. Fjern derefter fuglen og fold det i en dyb pande. Med appelsiner, fjern skræl og opdele dem i skiver. Frø også nødt til at fjerne.
  3. I de retter med agerhøns sætte orange skiver og nogle druer. Efter dette, hæld saften af ​​alt, at skille sig ud i processen med ristning agerhøns, og drys med hakket appelsinskal.
  4. Dæk skålen med et låg og sted i forvarmet ovn. Fadet bør være forberedt på 7-10 minutter. Som et resultat, får du krydret agerhøne med en smag af eksotiske frugter.
Nye artikler