Opskrift kål med svinekød ribben

Opskrift kål med svinekød ribben
  • Main
  • Food
  • Opskrift: kål med stuvet svinekød ribben
Opskrift kål med svinekød ribben

bagte eller stegt svinekød ribben kan være adskilt skålen, men de kan også sættes ud fra grøntsager såsom hvidkål. Det er den perfekte kombination, der gør det muligt at lave mad til frokost eller middag tilfredsstillende, men ikke meget tungt fad.

Kål bayersk

Den mest berømte tyske side parabol - kål, stuvet andefedt med løg, æbler og timian.

Maria Pshenitsyna

læs mere

Svinekød ribben perfekt til stegning - i denne del af slagtekroppen kødet altid med fedtstriber, hvilket gør det særligt velsmagende og mørt.

Ingredienser:

1 kg kål

2 mellemstore løg

1 lille gulerod

2-3 fed hvidløg

3-4 spiseskefulde. spiseskefulde vegetabilsk olie

1 sød peber

Sort og rød peber

friske hakkede krydderurter

2-3 laurbærblade

salt smag

Hvordan forbereder kål med ribber

  1. bulgarske peber vask, skåret i halve, fjerne den indre del, og skæres i to halvdele strimler. Kål skæres i tynde, men ikke lange strimler. Du kan bruge en speciel dyse pålægsmaskine eller en lang, skarp kniv. Lidt prisolit og godt huske kål, sætte det i en skål.
  2. svinekød ribben skylles i koldt vand og dup tør dem grundigt med papir køkkenruller. Skær dem langs knoglerne tværs, i små stykker. I gryde opvarme vegetabilsk olie, indtil den blålige dis og smide det afskårne ribben. Fry, omrøring, ved høj varme, indtil gyldenbrun og reload ribber vist i en separat skål.
  3. Cut løg halvringene hældes i en gryde ved Fedtet på ribbenene. Steg løg indtil gennemsigtige og tilføje til det revet på et groft rivejern gulerødder og peberfrugt. Fortsæt med at sauter under konstant omrøring, til indholdet i gryde er ikke brændt. Derefter overføre til en cauldron ribben, salt og peber dem. Sæt kål i en stor kedel, bland alle, så prøv at salt og dosolit om nødvendigt. Reducere varme, dække gryden med et låg og lad det simre kålen med ribber i 45 minutter, idet kolben rystes for at undgå brændt.
  4. Sæt en kedel laurbærblad, finthakket hvidløg og friske hakkede krydderurter, bland godt. Sluk for varmen og lad gryden stå under dække yderligere 15-20 minutter til fadet har nået den ønskede tilstand, fordi tilberedningen er stadig i gang.

Cabbage potteplanter

Sådan tilberede gryderetter:

  1. Ribberne efter at de er brændt i en gryde, salt, peber og sted i potter. Så er der også lægge de stegte løg, gulerødder og peberfrugt.
  2. kål Svits i en gryde separat, tilføje lidt vegetabilsk olie, salt og peber det. Derefter lægge kål øvre lag i hver potte og tilsæt lidt bouillon og halvdelen af ​​blade.
  3. Luk lids potter og sættes i en ovn forvarmet til 200 ° C i 15 minutter. Derefter reducere ovntemperaturen til 120 ° C og fortsæt gryder indhold til en anden 45 minutter.
  4. Sluk for ovnen, fjern potterne men efter 10-15 minutter. Før servering i hver ramekin drys lidt hakket hvidløg og friske krydderurter.
Nye artikler