Opskrift marinade til grill

Hvad er den bedste marinade til grill og hvordan man korrekt tilberede kødet viste sig saftigt og mørt, smelter i munden? Hemmeligheden bag en lækker grill er ikke kun kød, men også i marinaden. Det var fra ham, vil afhænge af det endelige resultat.

For at forberede en perfekt og lækker grill, hvis du beslutter at tilberede sin svinekam eller brug af kotelet, og hvis den oksekød - det anbefales mørbrad. Kød skal være ung, lidt rødlig, blød og uden striber.

Husk en ting, at hemmeligheden bag lækre kød stegt over åben ild - det korrekt valgt marinaden og dit humør.

En vigtig pointe: i alle tilfælde, salt og eddike bør tilføjes til en allerede marineret kød lige før tilberedning.

Hvordan forbereder en marinade til kød

I modsætning til mange andre opskrifter, marineret kød med løg - den mest korrekte og nem løsning. Det er en alsidig metode, der passer perfekt til både oksekød og svinekød. Fordelen for den person, der er løget er ikke kun en smagsforstærker, men tager også rollen som splitter. I den proces, der absorberes løg saft, kødet under stegning bevarer nogle saft og ikke tørre op.

Onion marinade Grill svine- og oksekød - trinvis opskrift

Opskrift marinade til grill

Cut løg halvringene, for effektivitet kan formales til en blender.

Opskrift marinade til grill

Placer de afskårne kødstykker og løg i skålene fremstillet med dyb bund.

Opskrift marinade til grill

Tilsæt sød peber, en blanding af tørrede urter: koriander, fennikel, timian, rosmarin, hvidløg og andre.

Opskrift marinade til grill

Strækker sine hænder, bland grundigt, dæk med plastfilm og lad det marinere i 2 timer.

Opskrift marinade til grill

Efter et stykke tid, tilsæt salt, hæld eddike, endnu en gang alle grundigt røre, kan kun trukket på spyd, og du kan gå videre til forberedelsesprocessen.

Nemmere at købe et særligt sæt af krydderier til en shish kebab, er det sælges i små pakker, som en del af dem er allerede præsentere alle de store komponenter.

    Kort marinade kiwi

  1. I en stor skål med salt og peber skiveskåret kød til grill. Tilsæt løg og de opdelte stykker af kiwi i mængden af ​​2 stykker, fortrinsvis ved at adskille knoglerne. Rør rundt og lad for et par timer.

Denne indstilling er perfekt, og vil bidrage til at rette op på situationen, når kødet er hård og senet. Kiwi fremragende animalsk protein nedbryder og gør produktet blødere. misbrug er ikke specielt anbefales ham for elskere af den "levende smag" kød.

    Lemon marinade

  1. På to kg kød, læs citron og et par pærer. Kød blandes med krydderier, tilsæt det hakkede løg og hæld på toppen med citronsaft presses. Alt blandes, og at suge kødet i et køligt sted et par timer.

Ud over svine- og oksekød, denne opskrift til marinaden, så godt som muligt bedre egnet til fisken. Det er kendt, at citron er kombineret med en masse af fisk og skaldyr, især hvis du bager i ovnen.

    Lækker marinade til kylling

  1. Det mest ideelle marinade til fjerkræ - en mayonnaise, og tørrede urter. Bow til din diskretion. For dem, der ønsker at vores hjemmeside er en universel opskrift på marinaden med løg, trin for trin billede og beskrivelse. Bruges til enhver lejlighed, for både ovnen og at kokken på en åben ild.
  2. Fremstilling:

    Indledningsvis roasters kød med salt, og derefter tilslutte 200 ml mayonnaise - 3-4 teknikken. skeen særligt krydderi til kylling og bland med kød. Sæt marinaden i køleskabet i 2 timer.

I modsætning til svinekød og oksekød, fjerkræ smag mindre udtalt, og at opveje ulempen til grill kylling anbefaler brugen af ​​urter i større mængder. At tage sig af deres kost folk skal vide, at når det kommer til stegning, især på grillen, for at tale om korrekt ernæring og eventuelle nyttige egenskaber af kylling er ikke hensigtsmæssigt.

    Tomato marinade mayonnaise

  1. Kødet med salt og peber. Crush 02:58 tomat i en blender, at flytte en beholder til den vigtigste ingrediens, tilsættes 2 spsk. spiseskefulde mayonnaise, rør og plads i køleskabet i 3-4 timer.

Bemærk, at marinaden anvendes smagsforstærker. Det er også vigtigt her, og kvaliteten af ​​det vigtigste produkt. Uanset om det spyd af svinekød og oksekød tilberedt på basis af den bedste marinade bør være særlig opmærksom på, når de køber kød.

Nye artikler