Pink laks og ost opskrift

For fisk elskere, kombineret valg af ost - en parabol vil appellere. Med sådan et fantastisk resultat, processen med forberedelse på mange enkle, at alle, uden særlig viden kan nemt gentage alt. Kort sagt, laks og ost bliver mørt og smelter i munden.

Det er præcis den ret, som du absolut bør tage hele note. Når du vælger produkter, bør du købe kun frisk fisk og ost ikke billige, og hvis output er et lækker ret med alle de ernæringsmæssige egenskaber.

Baked laks ost

Først og fremmest til fremstilling af laks ost skal skæres og renset fisk bøffer til medium størrelse, ca. 2 cm. Tyk. Stykker til at gnide på alle sider med salt og peber.

Endvidere kan en særlig formular lægge folie og læg et lag af fisk steaks. Hæld citronsaft på toppen.

Pink laks og ost opskrift

Efter vores recept over tyk filet ikke forårsage mayonnaise. Riv på et groft rivejern hård ost og drys dem pink.

Pink laks og ost opskrift

ovnen til 180 grader og bages i 30 minutter. Du bør ikke overdrive fisken, fordi når du har Sæt gryden ud af ovnen fad, især fisk og skaldyr, nogen tid fortsætter med at forberede.

Bagt laks giver en meget delikat smag, og det kan fodres alt fra grøntsager eller præ-kogt ris.

Fisk salat med tun

Som alternativ til denne opskrift, kalorie-version tilbyder mindre fisk salat. I en sådan overflod af grønne områder og friske grøntsager, fisk og skaldyr tage på en helt anden smag, der er perfekt til en let snack diæt.

Når det er muligt, bør fiskene spises oftere. Mennesker, hvis kost består hovedsageligt af fisk og skaldyr, lever meget længere end dem, der forsømmer fisk kost.

Spis fisk og leve længe!

Nye artikler