Opskrift: Carp bages i ovnen

Hvordan at lave mad karper i folie i ovnen

I mange lande i Vesteuropa for det nye

år taget at tilberede fyldte karpe, bages i ovnen i folie. I de asiatiske lande, er denne skål normalt serveres ved en række eksotiske saucer.

læs mere

Karpe - usædvanligt velsmagende fisk. Det kan være stegt, kogt i et par, men især populære bagt karpe. Med denne metode til madlavning lagres den maksimale mængde af vandopløselige vitaminer og proteiner, men skålen fik yderst velsmagende.

Til bagning den perfekte kølet karper. I nærvær af delvis frosne skal den først optøet, og derefter at fortsætte til videre opskæring og madlavning.

Opskrift bages i ovnen karper

Ingredienser:

Karp - 1, 5 kg

Salt efter smag

1 lille løg

2 mellemstore gulerødder

Vegetabilsk olie til stegning

Urter til dekoration

Hvordan forbereder karper, bagt i en ovn:

  1. Karp skylning, for at fjerne skæl, skåret fisk hoved, hale fin, åbne bughulen og indvoldene fjernes. Fremstillet kage mix skal vaskes under rindende vand og tørre overfladen med en papirserviet.
  2. Kroppen karper skal gnide med salt på alle sider og sat i en dyb skål til saltning i 15-20 minutter.
  3. Så længe saltet fisk, lille ren løg og gulerod 2. Løg skal hakkes og gulerødder rist. En gryde med en tyk bund nødvendige varme spiseskefuld vegetabilsk olie og stegte grøntsager deri i 5 min.
  4. Karp skal udfylde med en blanding af ristede grøntsager, smøre creme fraiche, og derefter pakket ind i folie og fisk at lægge på bagning. Bagning bør placeres i et forvarmet 180 ° C ovn og bages skål for 40-50 minutter.
  5. 15 minutter, indtil den er klar til at afsløre folien og fortsætte tilberedningen. Dette er nødvendigt for at danne en brun skorpe på overfladen af ​​fisken.
  6. Klar karper bør sættes på a la carte retter og pynt med hakkede krydderurter.
  7. For at fiske, kan du separat indsende creme fraiche sauce.

Karp "Sicilian"

Opskrift: Carp bages i ovnen

Shutterstock

Ingredienser:

Karp - 1, 5 kg

Salt efter smag

1 citron, skåret i skiver

1 lille zucchini

3 tomat

Hvordan forbereder Karpe "Siciliansk"

  1. Karpe vask, foretage nedskæringer på hans ryg, gnid fisken med salt på alle sider og sat i de udskæringer af friske citronskiver.
  2. Fisken er sat på bakken, foret med folie, og toppen med cirkler zucchini, tomat. Grøntsager kan også udvides omkring karper gryde og dæk med folie.
  3. Bake karper behov i en forvarmet 180 ° C ovn i 40-50 minutter.
  4. For at fiske tilberedes hurtigt, du kan ikke bage det hele og anrettede skiver. I dette tilfælde er det nødvendigt at skære slagtekroppen i stykker 2-3 cm tyk, salt, citronsaft og drizzle hvert stykke wrap i folie, og derefter sat på en bakke og anbragt i et forvarmet 180 ° C ovn i 20-30 minutter.
  5. Stykker af karper skal udvides i portioner på pladerne og serveres med kogte kartofler, ris eller friske grøntsager. Som dekorationer kan sættes på de fisk friske citronskiver.
Nye artikler