Fish Solyanka

Som de fleste første kurser er fisk saltplante hold ikke krævende til produkterne og forbereder absolut hurtigt. For sin forberedelse anbefales det kun at bruge frisk fisk, ikke meget mindre og mindre knoklet. Ellers navnet taler for sig selv - Solyanka fisk - hvilket betyder, at du kan eksperimentere med mad.

I modsætning til alle de regler i denne opskrift der kartofler, uden som syntes tom og mindre velsmagende ret til os, såvel som mange andre supper.

Hvordan forbereder fisk-taske

Forbered alle de nødvendige produkter, som du måske har brug for til madlavning fiskesuppe.

Fish Solyanka

Delicious Fish Solyanka fås fra frisk stør eller hvidhval, som desværre er svært at finde på hylderne i vores butikker. Det er derfor, vores suppe vi tilberede røde fisk: for det, du har brug for at vaske fisken, adskilt fra knoglerne og sat i en gryde med vand. Tilsæt et par ærter og laurbærblade. Kog i 20 minutter, indtil de er møre.

Fish Solyanka

Kogt fisk moderat skåret i små stykker, ca. halvanden centimeter eller kan ikke være lange strimler.

Fish Solyanka

I en separat gryde varme op olien og stegte hakkede løg til translucens. Tilsæt tomatpure.

Fish Solyanka

Derefter placere vi kartofler skåret også stor, salt og hæld et halvt glas kogende vand. Blanking låg og kok på en lille brand.

Fish Solyanka

Tilsæt de skiveskårne pickles tynde halvringe, sætte forkogt alle de fisk.

Fish Solyanka

Fyld i en gryde anstrengt fisk bouillon. Tilføj forskellige krydderier efter smag, bring i kog og fortsætte med at koge - 30 minutter på lav varme. Pan indstillet på en skærm og filtrere suppen klar. Tilsæt krydderier og sat til at lave mad til 10 - 15 minutter, indtil kogt fisk. Krydderi til fisk, er det ønskeligt at tage markedet vejet, så Solyanka vil være mere smagfuld. Salt, peber, prøv bouillon smag. Vi slukker for gassen, og lad det trække i et par minutter, efter at cirka 15 - 20 minutter af vores fisk Solyanka er klar.

Fish Solyanka

Ved afslutningen af ​​tilberedningen slukke pladen, sætte hakkede oliven og give bryg omkring 20 minutter eller mere. Hæld i en keramisk pot at holde på varmen længere og traditionelt indrettede med citron kiler.

Fish Solyanka

Nu kan du ikke kun nyde smagen, men også, hvordan man kokken fisk hold sammensurium hus.

Nye artikler